• PRO TV
  • Cum au reușit să scape cu viață cei doi părinți care au fost înjunghiați de fiul lor, în Cluj-Napoca

Cum au reușit să scape cu viață cei doi părinți care au fost înjunghiați de fiul lor, în Cluj-Napoca

Cum au reușit să scape cu viață cei doi părinți care au fost înjunghiați de fiul lor, în Cluj-Napoca

Un bărbat în vârstă de 39 de ani și-a înjunghiat ambii părinți, doi vârstnici de 69, respectiv 71 de ani. Potrivit primelor informații, fiul celor doi pensionari ar fi făcut o criză de nervi, pe baza unor probleme psihice.

O situație neprevăzută a avut loc în cursul zilei de marți, 9 ianuarie 2023, la Cluj-Napoca. Un bărbat în vârstă de 39 de ani și-a înjunghiat de mai multe ori ambii părinți, pe fontul unei crize de nervi. Mama acestuia a avut nevoie chiar de mai multe serii de resuscitări, dar și de o operație pentru a rămâne în viață. 

Totul s-a desfășurat în apartamentul în care cei trei locuiau. O vecină ar fi auzit țipetele acestora și ar fi intervenit imediat în conflict, imobilizându-l pe bărbatul de 39 de ani. Aceasta a fost șansa de supraviețuire a celor doi vârstnici fiindcă, în alte circumstanțe, și-ar fi putut pierde viața.

„La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 14.10, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la o agresiune ce ar fi avut loc la un imobil din municipiu. În baza solicitării, a fost direcționat de urgență un echipaj din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca, care a identificat trei persoane de 39, 69 și 71 de ani”, transmite IPJ Cluj.

Bărbatul de 39 de ani a ajuns și el la spital, cu răni grave. Asemenea mamei sale, acesta a a avut nevoie de manevre de resuscitare pentru a rămâne în viață. Anchetatorii nu știu daca tânărul a vrut să se sinucidă dupa ce a comis fapta sau dacă a fost rănit de tatăl său, în încercarea de a se apăra.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că la imobilul respectiv ar fi avut loc o agresiune spontană, respectiv bărbatul, de 39 de ani, pe fondul unor tulburări psihice și-ar fi agresat părinții, provocându-le leziuni cu un obiect tăietor-înțepător. Echipajele medicale prezente la fața locului au intervenit pentru a acorda ajutor calificat celor două victime, dar și bărbatului de 39 de ani. În continuare se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul și în vederea luării măsurilor legale”, mai precizează IPJ Cluj.

Sursă foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni