• PRO TV
  • Cine este tânăra de 17 ani care a murit la trei săptămâni după ce pereții internatului din Odorheiu Secuiesc s-au prăbușit peste ea. Informații sfâșietoare

Cine este tânăra de 17 ani care a murit la trei săptămâni după ce pereții internatului din Odorheiu Secuiesc s-au prăbușit peste ea. Informații sfâșietoare

Cine este tânăra de 17 ani care a murit la trei săptămâni după ce pereții internatului din Odorheiu Secuiesc s-au prăbușit peste ea. Informații sfâșietoare

În luna decembrie a anului 2023, o tragedie fără margini a avut loc în Odorheiu Secuiesc. Un cămin de elevi s-a prăbușit, în timp ce în clădire se aflau patru copii. Trei dintre ei au fost transporați de urgență la spital, iar unul dintre aceștia a murit pe loc.

Gallery

​O tragedie fără margini a avut loc în Odorheiu Secuiesc, acolo unde căminul de elevi a liceului Tamási Áron s-a prăbușit, după ce administratorii au permis să se realizeze mai multe săpături la fundația clădirii. În momentul dezastrului, patru tineri se aflau în incintă, unul dintre aceștia pierzându-și viața pe loc, sub dărâmături. Alte trei fete au fost trasportate de urgență la spitalul din Târgu-Mureș.

Deși toată lumea spera ca măcar celelalte trei victime transportate la spital să supraviețuiască, una dintre ele a murit în cursul zilei de marți, 9 ianuarie 2023. Este vorba despre o fată de 17 ani, pe nume Orsolya Barabás. Aceasta, încă de când a fost găsită de pompieri, se afla în stop cardio-respirator, însă medicii au sperat că o vor putea salva. 

Din păcate însă, după trei săptămâni petrecute în comă, Orsolya Barabas s-a stins din viață, pe patul spitalului din Târgu-Mureș. Anunțul trist a fost făcut chiar de reprezentații unității medicale.

„Astăzi (marți – n.r.), în jurul orei 15.30, eleva din Odorheiu Secuiesc, internată la Secţia ATI Copii a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a încetat din viaţă”, a declarat reprezentantul SCJU Târgu Mureș.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni