• PRO TV
  • A fost anunțată cauza morții cântăreței Sinead O’Connor. Ce scrie în raportul medicilor legiști

A fost anunțată cauza morții cântăreței Sinead O’Connor. Ce scrie în raportul medicilor legiști

A fost anunțată cauza morții cântăreței Sinead O’Connor. Ce scrie în raportul medicilor legiști

Sinead O’Connor, legendara cântăreață cunoscută pentru piesa „Nothing Compares 2 U”, a murit în iulie 2023 la vârsta de 56 de ani. După aproape jumătate de an a fost făcută publică și cauza decesului.

Gallery

În 26 iulie 2023, cântăreața irlandeză a fost găsită inconștientă în apartamentul ei din Londra, iar decesul a fost pronunțat la fața locului. La o zi după ce a fost anunțată moartea ei, poliția a declarat că aceasta nu este tratată ca fiind suspectă.

Zilele trecute, Tribunalul de Medicină Legală din Southwark a emis un comunicat privind cauza morții artistei.

„Confirmăm faptul că doamna O’Connor a murit din cauze naturale. Prin urmare, medicul legist a încetat ancheta în caz”, se arată în comunicat, potrivit BBC.

Sinead O’Connor a trăit o adevarată dramă după moartea fiului ei

Sinead O’Connor a suferit enorm după moartea fiului ei, Shane. Tânărul de 17 ani s-a sinucis în ianuarie 2022, după ce a reușit să fugă din spitalul în care se afla sub supraveghere pentru risc de sinucidere.

În ultima ei postare pe Twitter, Sinead O'Connor a publicat o fotografie cu Shane. „De atunci trăiesc ca o creatură de noapte: strigoi. El a fost dragostea vieții mele, lampa sufletului meu. Am fost un suflet în două jumătăți. A fost singura persoană care m-a iubit vreodată necondiționat. Sunt pierdută fără el”, a fost mesajul postat atunci de artista irlandeză. 

În momentul morții ei, artista irlandeză mai avea o avere estimată la 500.000 de dolari.

Sinead O’Connor a fost căsătorită de patru ori. Shane era cel de-al treilea copil din cei patru ai artistei, pe care l-a făcut cu muzicianul Donal Lunny. 

O’Connor s-a născut într-o familie cu probleme la Dublin în 8 decembrie 1966. Mai târziu în viaţă, ea a susţinut că a început să aibă probleme de sănătate mintală din cauza faptului că mama ei a abuzat-o fizic şi sexual în copilărie.

În 2018, artista s-a convertit la islam și și-a schimbat numele. Sinead a explicat atunci și motivul pentru care și-a schimbat numele: „Toate scripturile sunt, astfel, redundante. O să mi se dea un alt nume nou. Voi fi numită Shuhada”. 

Fotografii: Getty Images

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni