• PRO TV
  • Ce mai face Margherita de la Clejani? Tatăl ei, Ioniță, adevărul despre dispariția fiicei sale din lumina reflectoarelor:„Nu mai vrea. Are o altă direcție”

Ce mai face Margherita de la Clejani? Tatăl ei, Ioniță, adevărul despre dispariția fiicei sale din lumina reflectoarelor:„Nu mai vrea. Are o altă direcție”

Ce mai face Margherita de la Clejani? Tatăl ei, Ioniță, adevărul despre dispariția fiicei sale din lumina reflectoarelor:„Nu mai vrea. Are o altă direcție”

Margherita de la Clejani și-a schimbat radical viața după problemele pe care le-a avut cu legea în urmă cu trei ani. Tatăl ei, Ioniță, a dezvăluit care este motivul pentru care a dispărut din lumina reflectoarelor și cu ce se ocupă acum.

Gallery

Margherita de la Clejani s-a numărat multă vreme printre cele mai controversate persoane publice de la noi din țară, mai ales după episodul în care a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise. La acea vreme, liniștea Clejanilor a fost spulberată.
Tânăra a fost la un pas să facă închisoare, însă a scăpat cu o amendă în valoare de 40.000 de lei.

Cum s-a schimbat viața Margheritei de la Clejani în ultimii ani

Viața Margheritei de la Clejani s-a schimbat în ultimii ani, tânăra fiind preocupată de viitorul său. Ioniță de la Clejani are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale și a dezvăluit cu ce se ocupă tânăra acum.

Se pare că Margherita se preocupă acum de afaceri, dar urmează și cursuri de engleză. Totodată, aceasta a decis să stea departe de lumina reflectoarelor.

„Margherita, pentru moment, nu mai vrea să participe la evenimente. Are o altă direcție, direcția business-ului. O susțin în tot ceea ce vrea ea să facă. Acum urmează cursuri de engleză, de business, se duce în zona afacerilor”, a declarat Ioniță de la Clejani pentru Playtech.

Ce afaceri are Margherita de la Clejani

Nu este o noutate că Margherita de la Clejani este implicată în afaceri. În urmă cu câțiva ani a deținut un laborator de creație vestimentară, însă după episodul din 2021, atunci când geamurile sediului i-au fost sparte, nu s-a mai auzit nimic de activitatea ei.
„Mă aflu pe Calea Victoriei nr. 101, la laboratorul meu de creație vestimentară, și iată ce am găsit pe geamuri. Vreau să știu și eu cum ar trebui să procedez, în această situație, atunci când găsesc geamurile absolut vandalizate. Ce ar trebui să fac, care trebuie să fie atitudinea mea? Cum să mi se întâmple mie una ca asta și mă întreb, oare de ce? Nu am dușmani, nici prieteni. Cum am intrat aici am fost șocată! Am încercat să curăț geamurile și nu s-a luat”, a fost mesajul disperat al Margheritei.

Sursă foto: Instagram/ Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni