• PRO TV
  • Ce a apărut pe mormântul lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai. Videoclipul face înconjurul internetului

Ce a apărut pe mormântul lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai. Videoclipul face înconjurul internetului

Ce a apărut pe mormântul lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai. Videoclipul face înconjurul internetului

Au trecut mai bine de cinci luni de când Vlad Pascu s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise și a ucis doi tineri: Roberta și Sebi. În timp ce tânărul de 20 de ani încearcă să scape de consecințele faptelor sale, părinții victimelor își strigă durerea pe rețelele de socializare.

Gallery

​În luna august a anului 2023, Vlad Pascu se urca drogat la volan și lovea cu mașina sa de lux un grup de opt persoane, două dintre ele pierzându-și viața pe loc, în urma impactului puternic. Imediat după ce a comis tragedia, tânărul care pe atunci avea 19 ani, a părăsit locul faptei, fiind găsit zeci de minute mai târziu, în stațiunea Vama Veche. 

De atunci, Vlad Pascu se află în arest preventiv, fiind cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor interzise. Zilele trecute, fiul Mirunei și a lui Mihai Pascu s-a prezentat în fața judecătorilor cu o atitudine smerită, cerând să fie plasat în arest la domiciliu. CITEȘTE CE DECIZIE AU LUAT JUDECĂTORII AICI

În timp ce Vlad Pascu face tot posibilul pentru a scăpa de consecințele faptelor sale, părinții lui Roberta și a lui Sebi cer dreptate pentru pierderile suferite. 

Ce a apărut pe mormântul lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu

Părinții lui Sebi încă nu pot accepta faptul că fiul lor nu mai este în viață. Tatăl tânărului ucis de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai își strigă durerea pe rețelele de socializare, postând constant videoclipuri în care familia lor era completă.

În noaptea dintre ani, părinții lui Sebi au mers la cimitir, la mormântul fiului lor. De acolo, au postat și un videoclip extrem de emoționant, dar și un mesaj dureros:

„Anul 2023, cel mai greu an din viața noastră. Un an plin de lacrimi, plin de durere, plin de suferință și de strigăte. Un an în care am aflat ce înseamnă dor, anul în care Sebi a plecat în vacanță și nu s-a mai întors. Anul în care eram o familie fericită și din patru am rămas trei. Te iubim mult, Sebi!”, a scris Valentin Olariu, în mediul online. 

@valentinnn1976

♬ Broken Angel - Kamro

Sursă foto: INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA, Facebook, Instagram, TikTok, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni