• PRO TV
  • Orianda Donca a făcut primele declarații publice, după ce Călin Donca a ieșit din închisoare. Soția afaceristului, dezamăgită de cei care i-au abandonat

Orianda Donca a făcut primele declarații publice, după ce Călin Donca a ieșit din închisoare. Soția afaceristului, dezamăgită de cei care i-au abandonat

Orianda Donca a făcut primele declarații publice, după ce Călin Donca a ieșit din închisoare. Soția afaceristului, dezamăgită de cei care i-au abandonat

Orianda Donca poate răsufla ușurată, deoarece Călin Donca a ieșit din închisoare. Chiar dacă ancheta continuă, iar acesta este arestat la domiciliu, se află alături de cei cinci copii ai săi, care i-au dus dorul.

Gallery

La scurt timp după ce Călin Donca a vorbit despre cât de greu a fost ca Orianda să se împrumute, pentru a-și putea crește cei cinci copii, aceasta și-a spus și ea punctul de vedere, accentuând tot ceea ce soțul ei a spus.

Orianda Donca recunoaște că a fost părăsită de prieteni

Orianda Donca și Călin Donca nu vor uita prea repede ultimele trei luni ale anului, când afaceristul din Brașov a fost închis, fiind acuzat de mai multe ilegalități. Orianda a trebuit să găsească tot felul de variante, pentru a avea ce pune pe masă copiilor.

Deși perioada arestului a fost cea mai grea din viața lor, cei doi soți au avut șansa de a vedea cine le este prieten cu adevărat. Imediat după ce au rămas fără bani, Orianda a sunat fiecare prieten pe care îl aveau și a cerut ajutorul, doar că a primit refuzuri de la persoanele de la care nu se aștepta.

„De multe ori, să știți că am primit sprijin și încredere nu de la acele persoane care au fost cel mai des alături de noi, ci poate persoane de la care nu ne-am așteptat sau cu care nu ne-am mai văzut o lungă perioadă.

Așa că, vreau să vă mulțumesc din tot sufletul nostru pe această cale, că ați fost alături de noi și că ne-ați sprijinit în perioada grea a vieții noastre! Da, unii s-au speriat și au fugit sau nu au mai răspuns la telefon, invocând diverse motive ulterioare”, a povestit aceasta, în mediul online.

Închisoarea i-a făcut „imperiul” să se prăbușească

A câștigat mulți urmăritori pe rețelele de socializare și s-a bucurat de susținerea a sute de mii de oameni, dar, odată ce a fost arestat, afacerea sa a avut de suferit. Milionarul din Brașov a recunoscut că „imperiul” pe care îl construise s-a prăbușit, dar a început să îl reclădească.

Încă de când a revenit în mediul online, Călin Donca a atras și mai mulți oameni pe conturile sale de socializare, mulți exprimându-și susținerea și sperând să își poată demonstra nevinovăția pe care și el o susține.

Sursa foto: Instagram, TikTok, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni