• PRO TV
  • Dana Rogoz, imagini de vis de pe plajele din Zanzibar! Actrița arată spectaculos în costum de baie: „Fotografia cu detaliu pe abdomen mi-a dat KO!”

Dana Rogoz, imagini de vis de pe plajele din Zanzibar! Actrița arată spectaculos în costum de baie: „Fotografia cu detaliu pe abdomen mi-a dat KO!”

Dana Rogoz, imagini de vis de pe plajele din Zanzibar! Actrița arată spectaculos în costum de baie: „Fotografia cu detaliu pe abdomen mi-a dat KO!”

Dana Rogoz a început noul an într-un peisaj exotic. Actrița din serialul „Groapa” s-a bucurat de o vacanță pe insula Zanzibar alături de soțul ei și cei doi copii, Vlad și Lia.

Gallery

Actrița în vârstă de 38 de ani și-a impresionat fanii nu doar cu peisajele de vis, ci și cu silueta suplă. Deși are două nașteri la activ, Dana Rogoz arată spectaculos în costum de baie.

Imaginile postate de actriță pe contul de Instagram au adunat mii de aprecieri și zeci de comentarii. Fanii au lăudat-o pentru felul în care se menține în formă și mai ales pentru abdomenul plat și tonifiat. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„Nu stiu cum faci de ai abdomenul acela și după două nașteri”;

„Fotografia cu detaliu pe abdomen mi-a dat KO!”;

„Nu am fost în viața mea invidioasă, dar când am văzut poza cu abdomenul tau am devenit invidioasă pentru încă 100 de ani. Ești minunată!”;

„Cum să arăți atât de bine?”;

„Am făcut febră de la postarea asta”;

„Ești de admirat, arăți super!”;

„Mama mama Abramburico! Îmbătrânești mai bine ca șampania”;

„Lovely! Arăți perfect!”;

„Arăți senzațional”;

„Ce sport faci ca să fac și euuuuu, te roooog! Esti divină!”;

„De ce nu putem să facem schimb de abdomeneeee???? Of, Doamne, de ceee????”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de fani.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta este împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Dana este căsătorită de 11 ani cu Radu Dragomir, alături de care are două comori: Vlad și Lia.

Pe actriță o puteți urmări pe VOYO în rolul lui Mari în primul sezon al serialului GROAPA.

„Personajul meu este Mari, care este în momentul de față menajeră în casa familiei Vlahu. A rămas orfană când era foarte mică, iar soții Vlahu au crescut-o ca pe propriul copil. De la episod la episod, apar detalii din trecutul ei, care îi complică puțin existența. E un personaj frumos, se descoperă treptat, dintr-o privire, dintr-un gest, dintr-un desen pe o poartă, din mici detalii. Mari este cea care o primește pe Alma (Teona Stavarachi) cu foarte mare căldură. Este prima cu care Alma poate să interacționeze în casă. O simte ca pe o persoană de încredere. Chiar dacă a avut un trecut foarte greu, Mari a rămas o persoană empatică, înțeleaptă, responsabilă, foarte atentă la toți ceilalți. Este personajul care dintr-o singură privire înțelege multe situații”, a declarat Dana într-un interviu pentru protv.ro.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni