• PRO TV
  • Ce mai face și cu ce se ocupă acum Bogdan Albulescu, actorul din „Regina”

Ce mai face și cu ce se ocupă acum Bogdan Albulescu, actorul din „Regina”

Ce mai face și cu ce se ocupă acum Bogdan Albulescu, actorul din „Regina”

Bogdan Albulescu a cunoscut celebritatea odată cu rolul din telenovela „Regina”. Ce mai face acum actorul?

Gallery

Bogdan Albulescu a vorbit deschis despre cum a ajuns să dea la teatru, deși se pregătea pentru avocatură, dar și despre prima zi pe platourile de filmare ale telenovelei „Regina”.

Cum a ajuns Bogdan Albulescu să dea la teatru

Deși se pregătea pentru avocatură, Bogdan Albulescu s-a decis să dea la teatru, se pare că iubita lui de la acea vreme a fost cea care l-a introdus în lumea actoriei.

„Nu a fost un drum conștient, nu am ales conștient. Cam toate alegerile din viața mea au fost făcute la nevoie. Nu-mi plăcea deloc avocatura chiar dacă tata mi-a spus că am o minte destul de bună și că, dacă termin facultatea, s-ar putea să devin un avocat bun. Iată că nu am reușit să termin facultatea, m-am dus la actorie. Aveam pe vremea aceea o iubită care a dat la regie. Așa am ajuns să cunosc mai mulți oameni din școală, actori. Am avut o șansă foarte mare să cunosc o fată, pe Julieta Georoiu. Dacă nu aș fi cunoscut-o, nu cred că aș fi intrat la actorie.”, a spus el pentru sursa citată.

„Nu știam nimic despre teatru, spre deosebire de colegii mei cu o generație mai mici. Eu am intrat cu capul înainte într-o chestie despre care nu știam nimic. Cred că primele lucruri le-am învățat când am început să vorbesc cu profesorii. Era un alt tip de studiu, cred că asta m-a atras inițial. Foarte important la meseria asta este să înțelegi de ce o faci. Pe măsură ce trece timpul îmi dau seama că foarte mulți oameni, atunci când fac cum trebuie o meserie, își dezvoltă și o filosofie în spate.”, a mai dezvăluit Bogdan Albulescu pentru Fanatik.

Actorul a vorbit și despre prima zi pe platourile de filmare ale serialului „Regina”.

„În primul rând, îmi aduc aminte cât de tânăr eram. A fost un proces lung care mi-a permis să capăt încredere în mine și să-mi dau seama că locul meu este acolo. Mă simțeam mereu expus și nu credeam în mine. Au trecut 15 ani și, chiar dacă am făcut lucruri mai interesante de atunci, lumea mă recunoaște tot din Regina. Telenovela asta a fost un lucru care a făcut parte din procesul meu de maturizare. Când eram la Regina eram anxios, nici grupul de public nu mă ajuta. Nu aș putea spune că eram chiar mizantrop, eu pot să vorbesc cu oamenii. Ce mă deranjează este contactul cu mulțimile și nu am simțit niciodată să mi se urce celebritatea la cap.”, a mai adăugat el pentru sursa citată mai sus.

Cu ce se ocupă Bogdan Albulescu în prezent

Bogdan Albulescu și-a descoperit pasiunea pentru gătit și are un canal de Youtube, acolo unde postează rețetele sale.

„Da, gătesc, nu sunt un mare bucătar însă. Există un curs la Universitate, de antropologie culinară, și aș vrea să-l urmez. Am un proiect pe Youtube, >. Îl fac împreună cu un prieten, Radu Micu. A apărut de la pasiunea noastră pentru gătit. Gătim în aer liber, la foc, și refacem rețete străvechi. Foarte multă lume nu știe că am un canal de cooking istoric. Sau că nu plec niciodată de acasă fără să am o carte în buzunar. În America am făcut multe munci necalificate, am avut chiar și un restaurant.”, a mai spus el pentru Fanatik.

Actorul a vorbit și despre motivul care l-a determinat să se întoarcă în America.

„În primul rând pentru că nu mi-a ieșit treaba. Îmi doream să emigrez și să facem o televiziune pentru diaspora de acolo. Sincer, am fost cam inconștient când am plecat, dar a fost un super vis al meu. America a fost prima țară în care am ajuns. S-a schimbat mult din 2003, anul în care am fost eu acolo. Acum șase ani m-am întors și am descoperit-o altfel. Îmi doresc să merg acolo și cu copilul meu.”

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni