• PRO TV
  • Shia LaBeouf, starul din „Transformers” implicat în mai multe scandaluri la Hollywood, a luat calea bisericii și vrea să devină diacon catolic

Shia LaBeouf, starul din „Transformers” implicat în mai multe scandaluri la Hollywood, a luat calea bisericii și vrea să devină diacon catolic

Shia LaBeouf, starul din „Transformers” implicat în mai multe scandaluri la Hollywood, a luat calea bisericii și vrea să devină diacon catolic

În urmă cu câțiva ani, Shia LaBeouf era unul dintre cei mai talentați actori de la Hollywood și a jucat în mai multe producții de succes precum „Transformers”, „Fury”, „Nymphomaniac” sau „Eagle Eye”.

Gallery

​Cariera i-a fost umbrită însă de numeroasele scandaluri în care a fost implicat. Starul în vârstă de 37 de ani a fost acuzat de agresiuni sexuale și fizice și abuz emoțional de unele dintre fostele sale iubite.

În anul 2020, FKA Twigs, una dintre fostele sale iubite, l-a dat în judecată sub pretextul că a agresat-o fizic și emoțional. În aceeași perioadă, celebra cântăreață Sia a făcut câteva dezvăluiri despre relația avută cu starul din „Transformers”.

Sia a susținut că actorul a atras-o într-o relație amoroasă, deși el avea deja o iubită.

„Și eu am fost rănită emoțional de Shia, un mincinos patologic care m-a atras într-o relație adulteră pretinzând că este singur”, a dezvăluit atunci artista pe X (fostul Twitter).

Chiar și fosta sa soție, actrița Mia Goth, s-a plâns de comportamentul violent al actorului. Problemele cu alcoolul l-au adus după gratii în 2014, când a făcut scandal la reprezentația musicalului Cabaret de pe “Broadway” din New York. 

În ianuarie 2017, Shia a fost arestat în urma unei agresiuni care a avut loc în timpul unui eveniment organizat sub forma unui protest anti-Trump. Câteva luni mai târziu, actorul a ajuns iar după gratii. El a fost arestat în Georgia pentru tulburarea ordinii publice şi pentru că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Anul acesta, în octombrie, actorul a fost acuzat de huliganism și furt, după ce a bătut un bărbat și i-a furat șapca. 

Actorul a recunoscut că e violent și impulsiv. „Nu sunt în poziţia de a spune cuiva cum îl face comportamentul meu să se simtă. (…) Am rănit mulți oameni dragi în tot acest timp. Îmi este ruşine şi le cer scuze celor pe care i-am rănit. Nu prea am ce să spun altceva”, a transmis atunci actorul pentru New York Times.

Shia LaBeouf a luat calea bisericii și se gândește să devină diacon

Actorul a primit sacramentul în ajunul Anului Nou, iar fratele capucin Alexander Rodriguez spune că Shia își dorește să fie diacon în viitor.

O filială din California a franciscanilor capucini, un ordin religios catolic, a împărtășit vestea într-o postare pe Facebook, scrie The Guardian. Shia apare în mai multe fotografii alături de membrii organizației.

„Suntem încântați să împărtășim faptul că dragul nostru prieten Shia LaBeouf a intrat pe deplin în biserică la sfârșitul săptămânii trecute prin sacramentul confirmării! Frații franciscani capucini sunt foarte bucuroși să-l primească în sânul Bisericii și să fie martori ai angajamentului său profund în călătoria sa de credință.

Shia LaBeouf, cunoscut pentru talentul și pasiunea sa incredibilă în industria divertismentului, a pornit într-o profundă călătorie spirituală care l-a condus să îmbrățișeze învățăturile Bisericii Catolice. Decizia sa de a intra pe deplin în biserică este o dovadă a dorinței sale sincere de a crește în relația sa cu Dumnezeu și de a trăi valorile Evangheliei”, se arată într-un comunicat de presă emis de organizație, potrivit sursei menționate mai sus.

Foto: Getty Images/ Facebook Bishop Robert Barron

 shia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni