• PRO TV
  • Bogdan Mocanu și-a pierdut animalul de companie! Ce s-a întâmplat cu Locco: „Am încercat să îl resuscitez...”

Bogdan Mocanu și-a pierdut animalul de companie! Ce s-a întâmplat cu Locco: „Am încercat să îl resuscitez...”

Bogdan Mocanu și-a pierdut animalul de companie! Ce s-a întâmplat cu Locco: „Am încercat să îl resuscitez...”

Bogdan Mocanu a trecut prin clipe extrem de dificile, chiar de Crăciun! Artistul, abia întors de la un concert, și-a pierdut aninalul de companie, care și-a dat ultima suflare chiar sub ochii lui.

Gallery

​Bogdan Mocanu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din mediul online, acesta activând pe platforme precum Instagram, TikTok sau YouTube. Mai mult decât atât, influencerul are și o carieră înfloritoare în industria muzicală românească, fiind adesea invitat să onoreze diverse evenimente. 

Artistul este apreciat de foarte mulți oameni, care îl admiră atât pentru carisma de care dă dovadă cu fiecare apariție publică, cât și grație talentului său. Astfel, indiferent de circumstanțe, cântărețul are o comunitate de fani care îl susține și care îi este alături. 

Recent, Bogdan Mocanu a vorbit pe rețelele de socializare despre pierderea pe care a suferit-o, chiar de Crăciun. Acesta, întors de la un concert alături de patrupedul său, s-a oprit la un restaurant pentru a mânca. Cățelul s-a așezat pe un scaun lângă stăpânul său, iar într-un moment de neatenție a alunecat și s-a lovit puternic la cap.

Cu toate că Bogdan Mocanu a încercat să își resusciteze animalul de companie, șansele de supraviețuire ale lui Locco au fost infime.

"L-am pierdut pe băiețelul meu (n.r.- câinele său). A fost un accident stupid! Locco stătea, de obicei, pe scaun, atunci când mergeam la restaurant. Îl luam peste tot cu mine. Am fost la un concert în ziua de Crăciun și ne-am oprit pe drum, la întoarcere, să mâncăm. L-am așezat pe scaun și a alunecat de pe scaun, ei sunt foarte, foarte sensibili, avea 900 de grame. Din cauza căzăturii s-a lovit la cap. L-am luat în brațe imediat, am încercat să îl resuscitez. L-am adus la București pentru a îl îngropa.", a declarat Bogdan Mocanu, pentru Spynews.ro.

Ce spune Bogdan Mocanu despre achiziționarea unui nou cățel

Bogdan Mocanu, întrebat dacă își dorește să aibă un alt animal de companie, a răspuns categoric:

"Locco a fost cel mai iubit cățel. Nu vreau să îmi iau alt animal de companie, nu îl poate înlocui nimeni. Simt că l-aș trăda dacă aș iubi alt cățel.", a mai adăugat artistul.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni