• PRO TV
  • Însărcinată și cu 3 copii mici în vacanță, Laura Cosoi și-a emoționat fanele: “Ești tare norocoasă!”

Însărcinată și cu 3 copii mici în vacanță, Laura Cosoi și-a emoționat fanele: “Ești tare norocoasă!”

Însărcinată și cu 3 copii mici în vacanță, Laura Cosoi și-a emoționat fanele: “Ești tare norocoasă!”

Laura Cosoi nu încetează să își uimească fanii: deși, cu siguranță, nu este deloc ușor să mergi în vacanță cu 3 copii mici, vedeta pare că de descurcă extraordinar… în condițiile în care este și însărcinată cu al patrulea!

Nu oricine ar avea curajul să plece la drum cu 3 copii în Thailanda! Dar Laura Cosoi și soțul ei au făcut-o și se pare că dau curaj și altor părinți să plece într-o astfel de aventură. Din imaginile postate pe rețelele de socializare, Laura face ca totul să pară simplu și frumos: “Bucuriile mele, pacea și lumina de acum”, a scris vedeta pe Instagram la imaginile cu cele trei fetițe fericite în vacanță.

Gallery

Fanii au fost emoționați să vadă atâta bucurie și împlinire:
“Ești bogată!”
“Ești tare norocoasa!”

Laura le-a mărturisit totuși fanilor că se simte vulnerabilă în această perioadă, în condițiile în care de curând și-a pierdut mama, iar acum a anunțat că așteaptă al patrulea copil.

“Trebuie să mărturisesc că vă port o profundă recunoștință pentru faptul că îmi sunteți alături în această perioadă. Vă mulțumesc pentru bunătate, grijă, dragoste…am simțit fiecare cuvânt de încurajare venit din suflet. Trec printr-o etapă de vulnerabilitate, cu sentimente amestecate și încerc să iau fiecare lucru așa cum vine. Dar am inima plină, că vă am în viața mea!”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni