• PRO TV
  • Stewardesa din România care întoarce toate privirile. Frumusețea ei naturală îi fascinează pe străini

Stewardesa din România care întoarce toate privirile. Frumusețea ei naturală îi fascinează pe străini

Stewardesa din România care întoarce toate privirile. Frumusețea ei naturală îi fascinează pe străini

Are un zâmbet cuceritor și o siluetă de model. Cristina Rada se numără printre cele mai frumoase stewardese din România. Bruneta fermecătoare nu o dată a fost menționată pe platformele Instagram dedicate acestei meserii.

Cristina este însoțitoare de zbor și ambasadoare WIZZ Air. Ea s-a alăturat companiei în 2019, iar de atunci s-a remarcat prin look-ul ei de model și zâmbetul fermecător. De altfel, în timpul liber, tânăra cochetează cu modellingul. 

„Recent am devenit ambasadoare WIZZ, fiindcă mi-am dorit să împărtășesc aplicanților sau chiar noilor mei colegi mai multe despre ce înseamnă să ai o carieră de însoțitor de zbor, despre bucuria și satisfacția de a contribui și asigura pasagerilor un zbor sigur, călătorind și întâlnind culturi și oameni noi în această frumoasă călătorie. Știu că noii candidați se află exact în aceeași poziție în care eram și eu și aș vrea să știe, în primul rând, că o carieră la înălțime este o experiență de neegalat, dacă sunt hotărâți și pasionați”, a declarat ea într-un interviu.  

Cristina i-a cucerit cu frumusețea ei pe internauți, care îi scriu doar mesaje de admirație pe rețelele de socializare. O poză cu ea a fost distribuită pe o pagină dedicată celor mai atrăgătoare însoțitoare de zbor, iar străinii i-au scris doar comentarii de apreciere. 

„Este magică. O iubim. Zboară și fii fericită @cristinaradaaa. Crăciun fericit”, scrie în dreptul imaginii din avion. „Este o frumoasă”, „Drăguță și uimitoare”, au adăugat alții. 

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos. 

Gallery

Sursă foto: Instagram/ cristinaradaaa

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni