• PRO TV
  • Pescobar, mesaj cu ocazia zilei de naștere a lui Adrian Mutu: „Căpitanul desăvârșit pe viață”. Afaceristul s-a fotografiat alături de antrenor

Pescobar, mesaj cu ocazia zilei de naștere a lui Adrian Mutu: „Căpitanul desăvârșit pe viață”. Afaceristul s-a fotografiat alături de antrenor

Pescobar, mesaj cu ocazia zilei de naștere a lui Adrian Mutu: „Căpitanul desăvârșit pe viață”. Afaceristul s-a fotografiat alături de antrenor

Adrian Mutu a împlinit 45 de ani și a primit o mulțime de mesaje, printre care unul și din partea lui Pescobar. Cei doi au și nu numai au petrecut într-o locație exclusivistă, în Cernica.

Gallery

Pescobar a postat, pe contul său de Instagram, un videoclip, în care apare alături de Adrian Mutu. Acesta l-a complimentat pentru reușitele sale profesionale și a îndemnat pe toată lumea, să îi ureze „La mulți ani!”.

Adrian Mutu a petrecut alături de Pescobar

Pescobar nu se dă înlături de la nicio petrecere, iar cea dată cu ocazia zilei de naștere a lui Adrian Mutu nu a fost o excepție. Antrenorul român a fost copleșit de multitudinea de urări primite, multe venind de la diverse persoane publice din România.

Una dintre ele a venit chiar din partea lui Pescobar, care a fost extrem de fericit atunci când a avut ocazia de a sta la aceeași masă cu el.  

Astăzi, 8 ianuarie, Adrian Mutu a împlinit 45 de ani și a avut alături cele mai dragi persoane. Pescobar nu a lipsit și i-a transmis doar gânduri bune. „Dragilor, tot poporul  să îi ureze un sincer «La mulți ani» idolului național, Adrian Mutu, căpitanul desăvârșit pe viață”, a spus Pescobar, în mediul online.

Mama lui Adrian Mutu a murit înainte de Crăciun

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, pe data de 21 decembrie 2023, Rodica Mutu a trecut la cele veșnice, la vârsta de 71 de ani. Anunțul morții a fost făcut de sora fotbalistului, pe nume Laura. O perioadă, femeia s-a luptat cu o boală cruntă și nici tratamentele la care a apelat nu au ajutat-o în acest sens.

„Drum lin către îngeri, MAMA! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârșitul zilelor. TE VOI IUBI MEREU, MAMA!”, a fost mesajul postat de Laura.

În urmă cu mai bine de doi ani, în cadrul unui interviu acordat pentru Playsport, mama lui Adrian Mutu a mărturisit că ea este cea care l-a încurajat să își urmeze pasiunea, deoarece tatăl lui își dorea să aibă o altă meserie.

Femeia a fost extrem de mândră de el, având doar cuvinte de laudă la adresa lui: „El a fost așa ambițios ca jucător. N-aș înțelege, n-aș pricepe dacă ar fi altfel ca antrenor”.

 

Sursa foto: Instagram, Captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni