• PRO TV
  • Avertismentul frisonant al lui Athos Salome, ”noul Nostradamus”, pentru 2024! Ce se va întâmpla în scurt timp

Avertismentul frisonant al lui Athos Salome, ”noul Nostradamus”, pentru 2024! Ce se va întâmpla în scurt timp

Avertismentul frisonant al lui Athos Salome, ”noul Nostradamus”, pentru 2024! Ce se va întâmpla în scurt timp

Brazilianul Athos Salome, supranumit și ”noul Nostradamus” grație previziunilor sale, crede că ne așteaptă un an complicat, cu multe evenimente importante pentaru umanitate, printre care un război, o revoltă a roboților sau un asteroid care se prăbușește pe Pământ.

Gallery

Athos Salome a declarat pentru publicața The Sun că cel de-Al Treilea Război Mondial este o ”realitate urgentă”, dar că conflictul nu va începe în Europa. Mai mult, acesta crede că războiul poate fi declanșat de un incident în apropiere de China sau de un atac cibernetic.

Salome, supranumit și ”Noul Nostradamus”, a mai prezis și faptul că Inteligența Artificială va juca un rol important în 2024. Acesta va fi anul în care Inteligența Artificială va dobândi propria conștiință, ceea ce ”poate face că omenirea și mașinăriile să se îndrepte spre o pantă foarte periculoasă”.

Athos crede că un asteroid se va prăbuși pe Pământ anul acesta, dar nu va produce pagube, ci mai degrabă va ajuta lumea pentru că vă fi încărcat de ”materii prețioase”.

Predicțiile lui Athos Salome s-au împlinit chiar din 1 ianuarie, când un cutremur de 7,6 pe scara Richter a lovit Japonia. Acesta a prevăzut că un dezastru natural major va avea loc în zona respectivă.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni