• PRO TV
  • Monica Bîrlădeanu, prima reacție după ce s-a zvonit că este gravidă: „Știu că se tot scrie într-una”

Monica Bîrlădeanu, prima reacție după ce s-a zvonit că este gravidă: „Știu că se tot scrie într-una”

Monica Bîrlădeanu, prima reacție după ce s-a zvonit că este gravidă: „Știu că se tot scrie într-una”

Anul 2024 a venit cu vești despre Monica Bîrlădeanu și partenerul său de viață, cunoscutul medic Valeriu Gheorghiță. În spațiul public s-a zvonit că superba actriță este gravidă, iar de curând aceasta decis să le spună fanilor tot adevărul!

Gallery

​Monica Bîrlădeanu, una dintre cele mai admirate și discrete vedete din showbiz-ul românesc, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Valeriu Gheorghiță, însă nu se afișează împreună în mediul online. Cei doi preferă să stea departe de ochii curioșilor, iar speculațiile i-au uimit pe cei care o urmăresc pe vedetă.

Fanii au intrat la bănuieli după ce în cadrul programului special de Revelion de la PRO TV cântăreața de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița a spus, la adresa Monicăi Bîrlădeanu, că „e gravidă”.

Ulterior, vedeta a lămurit lucrurile pe rețelele de socializare: „Oameni buni, știu că se tot scrie de ieri într-una, dar sunt fake news: nu sunt însărcinată. Un an nou bun tuturor”.

Monica Bîrlădeanu: „Partenerul meu de viață este un bărbat absolut necăsătorit”

În urmă cu mai mult timp, după ce gurile rele au spus că Valeriu Gheorghiță este un bărbat însurat, Monica Bîrlădeanu a afirmat în spațiul public că acesta este „liber de orice obligație” și că relația lor nu este ascunsă, doar că preferă să nu vorbească public despre viața sa personală.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață este un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație.

Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez”, spunea Monica Bîrlădeanu.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni