• PRO TV
  • Pescobar, din nou în mijlocul unui scandal de proporții! O femeie susține că a făcut toxiinfecție după ce a comandat de la Taverna Racilor: „Salmonella, E.coli”

Pescobar, din nou în mijlocul unui scandal de proporții! O femeie susține că a făcut toxiinfecție după ce a comandat de la Taverna Racilor: „Salmonella, E.coli”

Pescobar, din nou în mijlocul unui scandal de proporții! O femeie susține că a făcut toxiinfecție după ce a comandat de la Taverna Racilor: „Salmonella, E.coli”

În mediul online circulă o informație conform căreia o tânără ar fi făcut toxiinfecție alimentară după ce a mâncat un preparat cu fructe de mare de la Taverna Racilor din Timișoara.

Un preparat foarte cunoscut de la Taverna Racilor din Timișoara, restaurant deținut de Paul Nicolau, a trimis o femeie direct pe patul de spital. Tânăra a explicat, pentru un post TV, că a avut nevoie urgent de îngrijiri medicale după ce a mâncat o porție de Paella cu fructe de mare.

În jurul orei 22.00, pe data de 02.01.2024, aceasta a comandat preparatul, despre care spune că era stricat și mirosea, iar a doua zi dimineață s-a simțit foarte rău și a sunat imediat la 112.

În urma analizelor, cadrele medicale au constatat faptul că aceasta avea Salmonella, Shigella, E.coli, Campylobacter și Clostridium difficile.

„Am început să vomit foarte tare, să merg la toaletă și să nu mai am aer. Ulterior am rămas fără aer și m-am învinețit la față, mâini și tot corpul.

A trebuit să chem salvarea din nou pentru ca starea mea s-a agravat. Am ajuns la Spitalul Municipal de Urgențe din Timișoara, acolo am primit perfuzie și tratament. Mi s-a recoltat pentru analize și s-a rezultat că am Salmonella, Shigella, E.coli, Campylobacter și Clostridium difficile. Infecție de la fructele de mare. De la Spitalul de Urgente m-au trimis la Victor Babel Spitalul de Infecție unde acolo mi-au dat tratament. Am sesizat și ANPC”, a spus femeia.

@mvpleonard.official Toxiinfecție alimentara la Taverna Racilor din Timișoara #tavernaracilor #tavernaracilortimisoara #pescobar #toxiinfectie #anpc ♬ الصوت الأصلي - هدولـي٭

Foto: Captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni