• PRO TV
  • Andra, apariție superbă alături de Eva Ioana, care și-a sărbătorit ziua numelui. „Ești foarte frumoasă nemachiată, arăți că un copil bucuros”

Andra, apariție superbă alături de Eva Ioana, care și-a sărbătorit ziua numelui. „Ești foarte frumoasă nemachiată, arăți că un copil bucuros”

Andra, apariție superbă alături de Eva Ioana, care și-a sărbătorit ziua numelui. „Ești foarte frumoasă nemachiată, arăți că un copil bucuros”

Eva Maria Ioana, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, și-a sărbătorit ieri ziua numelui. De Sf. Ioan, cântăreața și-a bucurat fanii cu câteva imagini speciale de famlia, unde apare nemachiată. Reacțiile admiratorilor nu au întârziat să apară.

Cele două și-au asortat ținutele. Andra a purtat o cămașă roșie, iar Eva o rochiță cu aceeași nuanță. „Pozele sunt făcute pe platoul de filmare de la Tati Part Time!  Te iubesc Eva!”, a menționat artista. „Ne place să ne îmbrăcăm la fel!”, a adăugat Eva. 

„Cele mai cele! Vă iubesc!”, a comentat Cătălin Măruță

​Fanii au fost extrem de entuziasmați de această apariție superbă. Unii au remarcat imediat că Andra este nemachiată și au felicitat-o pentru această alegere:

„Ești foarte frumoasă nemachiată, arăți că un copil bucuros pentru cadourile primite de la Dumnezeu, David și Eva”; 

„Cea mai frumoasă poză”;

„La mulți ani scumpo!Multă sănătate și bucurii! Mami, ești foarte frumoasă nefardată, o puștoaică!”; 

„Două frumoase!; „Doua zâne !! Frumoase și voioase”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor. 

În vârstă de 7 ani, Eva este deja un influencer de succes. Recent a văzut și cum este să fii actriță. Fetița a jucat în primul ei film, „Tati Part Time, alături de Alex Bogdan. În ultima perioadă, a avut un program mai încărcat, pentru că a avut întâlniri cu spectatorii, la București, Constanța și Timișoara.

„Mă bucur că vă place filmul. Am văzut mesajele voastre și sunt foarte fericită că ați ajuns în cinema să vedeți filmul”, le-a răspuns ea admiratorilor. 

Gallery

​Sursă foto: Facebook/Andra 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni