• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 8 – 14 ianuarie 2024. Fecioarele sunt deschise pentru o aventură romantică, Gemenii intră în posesie unei sume de bani

Horoscop săptămâna 8 – 14 ianuarie 2024. Fecioarele sunt deschise pentru o aventură romantică, Gemenii intră în posesie unei sume de bani

Horoscop săptămâna 8 – 14 ianuarie 2024. Fecioarele sunt deschise pentru o aventură romantică, Gemenii intră în posesie unei sume de bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 8 – 14 ianuarie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 8 – 14 ianuarie 2024

Dragoste– Duminică este o zi favorabilă petrecerii timpului în cuplu, mai ales că Luna formează un aspect armonios cu Venus, guvernatoarea casei relațiilor, însă ai putea să te aștepți și la evenimente neprevăzute, care să schimbe cursul planurilor tale.
Bani – Spre finalul săptămânii, în urma unor evaluări și începerea unui proiect nou, care ar putea să-ți aducă beneficii importante, vei stabili împreună cu partenerul de cuplu destinația unor sume de bani. Aspectul armonios dintre Luna Nouă din 11 ianuarie și Uranus, planeta surprizelor, în tranzit prin casa banilor, îți poate aduce o răsturnare favorabilă în situația financiară.
Muncă – Luna Nouă din zodia Capricorn, din 11 ianuarie, deschide o nouă etapă în sectorul profesional, privind setarea unor obiective pe termen lung. Revenirea lui Mercur prin casa carierei, din 14 ianuarie, operează în favoarea ta într-un dialog, legat de activitățile profesionale, început în luna decembrie, când Mercur era în mișcare retrogradă.

Horoscop Taur săptămâna 8 – 14 ianuarie 2024

Dragoste– Planurile tale de viitor legate de relația de cuplu pot prinde contur în weekend, când contextul astral susține niște dialoguri, care pot să schimbe în bine relația cu partenerul. Te va ajuta și Mercur, care se întoarce, pe 14 ianuarie, în casa principiilor și filosofiei de viață, și reușești să găsești căi comune de comunicare și înțelegere.
Bani – Posibil în această săptămână să acorzi o mai mare importanță situației materiale și obținerii unor sume suplimentare.
Muncă– Odată cu formarea Lunii Noi din zodia Capricorn, din 11 ianuarie, îți vei seta obiective pe termen lung privind schimburile de experiență profesională, dezvoltarea, cunoașterea. Finalul de săptămână îți aduce evenimente neprevăzute în sectorul carierei și datorită unui aspect care se formează între Uranus, din casa personalității, și fenomenul de Lună Nouă. Pe de altă parte, revenirea lui Mercur în zodia Capricorn, din 14 ianuarie, aduce posibilitatea să reiei niște dialoguri începute în luna decembrie, când Mercur era în mișcare retrogradă.

Horoscop Gemeni săptămâna 8 – 14 ianuarie 2024

Dragoste– În weekend, contextul armonios, care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, aduce rezolvare într-o situație care părea fără ieșire. De asemenea, este un moment bun să programezi o călătorie, mai ales facă îți ies în cale niște oferte.
Bani – Sectorul financiar, al banilor deținuți la comun cu partenerul sau alte persoane, moștenirile, creditele, este activat de Luna Nouă din zodia Capricorn, din 11 ianuarie, care anunță și deschide noi etape privind administrarea bunurilor pe termen lung. Tot aici, Mercur, guvernatorul tău, revine din 14 ianuarie, să finalizeze niște discuții sau negocieri privind recuperarea unor bani, reeșalonarea unor datorii sau intrarea în posesia unor sume sau bunuri de valoare.
Muncă– La serviciu se anunță o săptămână destul de liniștită. Preocupările tale sunt, însă, legate de niște activități extraprofesionale sau colaborări care nu-ți mai aduc venituri prea mari și pe care, s-ar putea, să decizi să le închei.

Horoscop Rac săptămâna 8 – 14 ianuarie 2024

Dragoste– Sectorul relațiilor și căsătoriei este activat odată cu formarea Lunii Noi din zodia Capricorn, din 11 ianuarie, care anunță noi etape și decizii privind relația de cuplu pe termen lung. De asemenea, Mercur revine, din 14 ianuarie, în casa relațiilor și se pot relua/finaliza discuții începute anul trecut în decembrie.
Bani – Săptămâna aceasta nu este un moment bun să faci achiziții prea mari, pentru că sectorul financiar este instabil și poți să ai niște pierderi.
Muncă– Spre finalul săptămânii, aspectul armonios, care se formează între Marte, planeta acțiunii, din casa parteneriatelor, și Jupiter, marele benefic, din sectorul proiectelor și planurilor de viitor, ar putea să-ți aducă contracte/parteneriate profitabile și în relațiile profesionale tensionate.

Horoscop Leu săptămâna 8 – 14 ianuarie 2024

Dragoste– Spre finalul săptămâniii s-ar putea să ai niște surprize din partea partenerului de cuplu. Și mai ales dacă ești singur, fii atent în jurul tău, ieși la evenimente sau însoțit de prieteni, pentru că ai șansa să începi o nouă relație.
Bani – Situația financiară se poate îmbunătăți la finalul săptămânii, pentru că reușești să închei o colaborare, de pe urma căreia să obții venituri suplimentare. O pasiune ar putea deveni o activitate profesională, în care să-ți pui în valoare creativitatea.
Muncă– Sectorul muncii, activităților profesionale, sarcinilor, relațiilor cu colegii este activat odată cu formarea Lunii Noi din zodia Capricorn, din 11 ianuarie, care anunță noi etape și decizii privind un job sau o activitate profesională pe care o desfășori. Tot aici, revine și Mercur, astrul comunicării, din 14 ianuarie, să reiei/finalizezi dialoguri sau negocieri începute în luna decembrie când astrul comunicării a fost în mișcare retrogradă.

Horoscop Fecioara săptămâna 8 – 14 ianuarie 2024

Dragoste– Sectorul sentimental intră în atenția ta, săptămâna aceasta, odată cu formarea Lunii Noi din zodia Capricorn, din 11 ianuarie, care anunță și deschide etape noi în planul asociat iubirii, aventurilor romantice, relațiilor cu copiii, dacă ești părinte. Evenimente neprevăzute, venite cu surpriză, pot să schimbe cursul unei situații, iar lucrurile să se deruleze mai repede decât te așteptai.
Bani – În prima parte a săptămânii este posibil să aibă loc niște discuții legate de încasarea unor bani proveniți din alte surse decât salariile. Mercur, guvernatorul tău, ajunge în 14 ianuarie pe casa creativității, pasiunilor și este posibil să reiei niște dialoguri începute în luna decembrie, legate de un proiect personal, în care-ți poți pune în valoare abilitățile.
Muncă– În ultima parte a săptămânii pot avea loc evenimente neprevăzute, cu surpriză, în sectorul muncii. Cooperezi cu o propunere care vine spre tine neașteptat.

Horoscop Balanță săptămâna 8 – 14 ianuarie 2024

Dragoste– Sectorul vieții de familie este activat odată cu formearea Lunii Noi din zodia Capricorn, din 11 ianuarie, care anunță noi începuturi în familie, privind căminul, spațiul de locuit, administrarea unor bunuri patrimoniale. Dacă intenționezi să faci niște achiziții imobiliare, aspectul armonios care se formează între Luna Nouă și Uranus, planeta surprizelor, în tranzit printr-o casă financiară, ar putea să ajute în rezolvarea unor situații care păreau fără rezolvare.
Bani – Spre finalul săptămânii încasezi niște sume de bani de la familie sau investești o sumă de bani în casă, în reamenajarea și redecorarea spațiului de locuit, să-ți faci un loc în care să te simți bine.
Muncă- La serviciu lucrurile se îndreaptă și ești mulțumit de cursul unei situații, de relația cu colegii noi, cu care reușești să fii pe aceeași lungime de undă și să vă ajutați reciproc, astfel încât să vă încadrați în niște termene.

Horoscop Scorpion săptămâna 8 – 14 ianuarie 2024

Dragoste– Spre finalul săptămânii au loc evenimente neașteptate în familie sau legate de administrarea unor bunuri patrimoniale, discuții despre o tranzacție imobiliară sau organizarea mult mai bună a treburilor casnice.
Bani – În prima parte a săptămânii este posibil să primești o sumă de bani. Pe de altă parte, cumperi ceva ce își dorește partenerul de mai mult timp și îi faci o surpriză.
Muncă– Sectorul comunicării, gândirii și învățării, dar și interacționării cu ceilalți este activat odată cu Luna Nouă din zodia Capricorn, din 11 ianuarie, care deschide noi etape în modalitatea de a lua decizii, învățarea unor lucruri noi, care te pot ajuta în activitățile și progresul profesional. Posibil să realizezi că este nevoie să faci niște schimbări în abordarea unor lucruri, să te pui mai mult în valoare sau să faci în așa fel încât să nu mai pui atâta presiune pe tine.

Horoscop Săgetător săptămâna 8 – 14 ianuarie 2024

Dragoste– Din 14 ianuarie, Mercur revine în zodia Capricorn și poți relua niște dialoguri cu partenerul de cuplu, începute în luna decembrie, legate de planurile voastre privind administrarea bunurilor și valorilor pe care le dețineți.
Bani – Sectorul financiar este activat pe 11 ianuarie odată cu formarea Lunii Noi din zodia Capricorn, care anunță noi etape în planul financiar și mai ales în administrarea banilor.
Muncă– Spre finalul săptămânii au loc evenimente și situații neașteptate în planul profesional, iar aspectul armonios, care se formează între Jupiter, marele benefic și guvernatorul tău, și Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa banilor, aduce rezolvări mult mai rapide decât te-ai fi așteptat în încheierea unui contract/parteneriat/colaborare.

Horoscop Capricorn săptămâna 8 – 14 ianuarie 2024

Dragoste – Evenimentul astral important al perioadei analizate este Luna Nouă din zodia Capricorn, din 11 ianuarie, care anunță decizii importante în planul personal, dar și-n cel relațional. Dacă ești singur, aspectul care se formează între Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa iubirii, și Marte, din casa personalității, ar putea să te ajute să demarezi lucrurile mai repede într-un context relațional.
Bani – Spre finalul săptămâmii se activează casa banilor și poate veni o sumă de bani pe care o aștepți de mult.
Muncă– Mercur, guvernatorul casei muncii, revine în casa personalității, din 14 ianuarie, și poți relua sau finaliza niște dialoguri sau negocieri privind un job sau o colaborare nouă, discuții începute în luna decembrie anul trecut.

Horoscop Vărsător săptămâna 8 – 14 ianuarie 2024

Dragoste– Odată cu formarea Lunii Noi din zodia Capricorn, din 11 ianuarie, ești invitat la un bilanț și la o vindecare, dacă ai avut dezamăgiri în ultima perioadă. De asemenea, s-ar putea să ai și niște conștientizări legate de viața de familie, relațiile cu părinții dar și administrarea unor bunuri. Mercur, planeta comunicării, revine prin casa subconștientului și frământărilor interioare, din 14 ianuarie, și te ajuta să iei decizii finale cu privire la o poveste de iubire.
Bani –Weekendul îți aduce preocupări pentru bani și s-ar putea ca Saturn, planeta responsabilității, acum în tranzit prin casa banilor, să-ți mai taie din elanul de a cheltui, să administrezi mult mai bine banii și să cauți să ai stabilitate financiară.
Muncă– La serviciu se anunță o săptămână destul de relaxată. Posibil să înregistrezi o realizare, să găsești rezolvare la ceva ce părea imposibil de rezolvat, iar șefii să aprecieze ideile tale originale.

Horoscop Pești săptămâna 8 – 14 ianuarie 2024

Dragoste– În planul sentimetal este posibil să încerci să înveți din niște greșeli. Ești receptiv la propunerile partenerului de cuplu. Dacă ești singur, poți transforma niște provocări în șanse.
Bani – Miercuri este posibil să ceri o mărire salarială, să ai niște discuții cu șefii în acest sens sau să încasezi niște bani veniți în plus față de salariu.
Muncă– Începi săptămâna cu preocupări pentru carieră și administrarea unui buget. Pe 11 ianuarie se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, din casa planurilor și proiectelor de viitor și este momentul să-ți setezi obiective pe termen lung în sarcinile și activitățile de pe urma exercitării profesiei. Pentru că Soarele formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa comunicării, o idee s-ar putea transforma într-un proiect mai mare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni