• PRO TV
  • Carmen Grebenișan, marcată profund de o veste teribilă: „Am aflat că are o tumoră canceroasă”. Cine s-a luptat cu boala cumplită

Carmen Grebenișan, marcată profund de o veste teribilă: „Am aflat că are o tumoră canceroasă”. Cine s-a luptat cu boala cumplită

Carmen Grebenișan, marcată profund de o veste teribilă: „Am aflat că are o tumoră canceroasă”. Cine s-a luptat cu boala cumplită

Carmen Grebenișan a trecut, în urmă cu 13 ani, printr-un șoc foarte mare, atunci când a aflat că tatăl ei avea, în organism, o tumoare canceroasă. Totul a pornit de la un eșec financiar, care l-a dărâmat pe bărbat.

Gallery

Carmen Grebenișan a trecut prin cel mai greu moment din viața ei, atunci când a aflat că tatăl ei s-a îmbolnăvit. După ce a pierdut un magazin cu materiale de construcții, starea lui s-a înrăutățit considerabil.

Tatăl lui Carmen Grebenișan a avut o tumoare canceroasă

Totul s-a întâmplat când fosta concurentă de la ”Survivor” avea 18 ani, cu puțin timp înainte de a susține examenul de Bacalaureat. Aceasta susține că a fost afectată de cele întâmplate, problemele financiare fiind cele care l-au adus pe tatăl ei în acest punct.

După ce a pierdut un magazin pe care îl avea, bărbatul a fost nevoit să se confrunte cu o perioadă anevoioasă, iar stilul de viață al acestuia l-a adus într-un punct critic.

„Cel mai greu moment a fost când am aflat că tata are o tumoră canceroasă, eu fiind atunci un copil, chiar dacă eram în adolescență. Am aflat târziu, chiar înainte să se opereze.

A fost destul de devastat. Tata a rămas cu împrumuturi, cu probleme. Mânca o dată pe zi și prost și a fost afectat colonul destul de tare. Prima reacție a fost că nu credeam. A început o cură cu citostatice, dar când vedeam că pica de pe picioare… Eu vedeam negru în fața ochilor. E un sentiment de anxietate atât de profundă”, a povestit Carmen Grebenișan, în urmă cu ceva timp.

Soțul lui Carmen Grebenișan a fost adoptat

Alex Militaru, soțul lui Carmen, nu a scăpat nici el de greutățile vieții. Acesta a aflat, tot la vârsta de 18 ani, că este adoptat. Bărbatul a recunoscut că acesta a fost cel mai greu moment din viața lui și, în cele din urmă, a apelat la ajutorul unui psiholog.

„Mai auzisem prin liceu de la diferiți oameni răutăți, «adoptatule». I-am întrebat pe ai mei, iar ei nu au crezut că era neapărat momentul oportun să-mi zică la vârsta aia. Am aflat târziu, dintr-o prostie, mi-a fost greu atunci să le pun cap la cap. Se schimbă cumva totul, dar ușor, ușor am trecut și peste asta”, a povestit Alex Militaru, în cadrul unui podcast.

 

Sursa foto: Instagram

 grebenisa

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni