• PRO TV
  • Ce a făcut Sandra Bullock cu cenușa lui Bryan Randall în ziua când ar fi împlinit 58 de ani-VIDEO

Ce a făcut Sandra Bullock cu cenușa lui Bryan Randall în ziua când ar fi împlinit 58 de ani-VIDEO

Ce a făcut Sandra Bullock cu cenușa lui Bryan Randall în ziua când ar fi împlinit 58 de ani-VIDEO

În ziua în care Bryan Randall ar fi împlinit 58 de ani, Sandra Bullock, ce care i-a fost alături timp de opt ani, i-a îndeplinit ultima dorință. Ce a făcut actrița cu cenușa celui despre care spunea că a fost “dragostea vieții ei”?

Gallery

Sandra Bullock i-a îndeplinit ultima dorință lui Bryan Randall, în ziua în care fotograful ar fi împlinit 58 de ani

Într-o postare publicată pe Instagram sâmbătă, chiar în ziua în care Randall ar fi împlinit 58 de ani, Gesine Bullock-Prado, sora actriței, a dezvăluit că Sandra a împrăștiat cenușa răposatului ei partener pe râul Snake din Jackson Hole, Wyoming.

„La mulți ani, Bry. Sandy te-a adus la râu, așa cum ți-a promis”, a scris Bullock-Prado în descrierea unui videoclip făcut în emoționantul și durerosul moment.

Bryan Randall s-a stins din viață pe 5 august 2023, după ce timp de trei ani s-a luptat cu scleroza lateral amitrofică (ALS), un diagnostic pe care l-a păstrat în privat. Familia a vorbit despre boala lui Sandell abia după moartea acestuia.

„Bryan a ales de la început să-și păstreze privată lupta sa cu SLA, iar noi, cei care l-am îngrijit, am făcut tot posibilul pentru a-i onora cererea”, a spus familia sa, mulțumind medicilor „neobosiți” și asistentelor „uimitoare” care i-au ajutat de-a lungul anilor.
„În acest moment, cerem intimitate pentru a ne împăca cu imposibilitatea de a ne lua rămas bun de la Bryan” – a adăugat familia.

Sandra Bullock și Bryan Randall s-au cunoscut în 2015, la ziua de naștere a fiului ei, Louis. Câteva luni mai târziu, ei și-au făcut relația publică, apărând împreună la nunta lui Jennifer Aniston și Justin Theroux.

Sursă foto: Profimedia, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni