• PRO TV
  • Călin Donca, schimbat radical după ce a ieșit din spatele gratiilor. Cu ce se ocupă acum omul de afaceri din Brașov

Călin Donca, schimbat radical după ce a ieșit din spatele gratiilor. Cu ce se ocupă acum omul de afaceri din Brașov

Călin Donca, schimbat radical după ce a ieșit din spatele gratiilor. Cu ce se ocupă acum omul de afaceri din Brașov

Călin Donca este un cu totul alt om, întrucât cele aproximativ trei luni pe care le-a petrecut în spatele gratiilor i-au oferit o altă perspectivă asupra vieții.

 

Gallery

De când a fost plasat în arest la domiciliu, Călin Donca nu doar că și-a schimbat mentalitatea, dar și-a schimbat și obiceiurile. Milionarul este dispus să facă tot ceea ce poate pentru a-și reclădi imperiul, așa cum și-a numit afacerea, dar și pentru a le demonstra tuturor că nu este vinovat.

Călin Donca s-a apucat de grădinărit

În mediul online, acesta își ține fanii la curent chiar mai mult decât o făcea înainte de arest și, recent, le-a mărturisit că s-a apucat de grădinărit, alături de cei cinci copii ai săi. În acest fel, consideră că este mai conectat cu natura, dar și că îi învață pe cei mici satisfacția rezultată în urma propriei munci.

„Cine face gradina curată se va bucura de roadele ei! Este incredibil cât de multă bucurie și satisfacție putem obține din cultivarea propriei grădini. Fie că este vorba de flori colorate, legume proaspete sau ierburi aromate, fiecare plantă ne aduce o bucurie aparte.

În plus, avem privilegiul de a fi conectați cu natura și de a ne bucura de frumusețea ei în fiecare zi. Fiecare moment petrecut în grădină este o oportunitate de a ne relaxa, de a ne reconecta cu noi înșine și de a ne încărca cu energie pozitivă, a scris acesta, pe rețelele de socializare.

Călin Donca a deprins obiceiuri mult mai sănătoase

Milionarul din Brașov era atent la sănătatea lui și înainte de arest, dar, de când a fost eliberat, este și mai preocupat. Acesta este extrem de atent în ceea ce privește ce mănâncă și a explicat și de ce, în casa, stă la bustul gol.

Acesta a mărturisit că preferă să stea fără tricou, deoarece, atunci când i se face frig, se apucă de exerciții fizice, pentru a se încălzi și, în acest fel, se menține și în formă.

 

Sursa foto: Instagram, Captură Știrile YouTube, captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni