• PRO TV
  • Smiley, ipostază emoționantă cu micuța Josephine: „Așa m-am trezit”. Artistul nu poate sta departe nici măcar o clipă de fiica lui

Smiley, ipostază emoționantă cu micuța Josephine: „Așa m-am trezit”. Artistul nu poate sta departe nici măcar o clipă de fiica lui

Smiley, ipostază emoționantă cu micuța Josephine: „Așa m-am trezit”. Artistul nu poate sta departe nici măcar o clipă de fiica lui

Smiley este mai fericit ca niciodată de când fiica lui, Josephine, a apărut pe lume. Micuța urmează să împlinească, în luna martie, trei ani, iar artistul se bucură de fiecare clipă petrecută împreună cu aceasta.

Gallery

Smiley, Gina Pistol și Josephine au plecat în vacanță, în Maldive, iar imaginile de familie postate de cei doi sunt de-a dreptul minunate. Nici momentele cu vreme mai puțin plăcută nu le-au stricat dispoziția, deoarece nimic nu este mai frumos decât să fie toți împreună.

Smiley și Josephine au o relație specială

De-a lungul timpului, Gina Pistol a spus, de mai multe ori, că Smiley și fiica lor au o relație specială, iar acest lucru este confirmat de fiecare dată când cei doi apar împreună. Relația tată-fiică este una foarte bine dezvoltată, iar antrenorul de la „Vocea României” se bucură din plin de tot ceea ce trăiește alături de micuța Josephine.

Recent, acesta a postat o fotografie, pe contul său de Instagram, alături de fiica lui. Fiica lui era în brațele sale, bucurându-se de toată atenția lui, în timp ce Smiley nu se putea dezlipi de ea.

La postările de familie ale celor doi, fanii le-au lăsat doar comentarii de apreciere, fiind extrem de încântați de familia pe care aceștia și-au întemeiat-o.

Smiley și soția lui, criticați pentru că nu arată chipul copilului

Încă de când Josephine a venit pe lume, Smiley și Gina au decis să nu îi arate chipul în mediul online, decizie care nu a fost pe placul anumitor internauți. Timpul a trecut, iar cei doi tot departe o țin de ochii celor curioși.

Cei doi au explicat, de mai multe ori, că nu știu ce își dorește fiica lor de la viitor, motiv pentru care, nu vor să îi ofere o expunere atât de mare, așteptând să le spună ea dacă își dorește sau nu să apară pe internet.

Cu toate acestea, unele persoane nu mai au răbdare și cer ca micuța să fie arătată, însă decizia celor doi părinți este de neclintit.

 

Sursa foto: Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni