• PRO TV
  • Aproape 6 milioane de oameni i-au dat like la postare, în doar câteva ore. Kendall Jenner și-a etalat silueta perfectă într-un bikini minuscul

Aproape 6 milioane de oameni i-au dat like la postare, în doar câteva ore. Kendall Jenner și-a etalat silueta perfectă într-un bikini minuscul

Aproape 6 milioane de oameni i-au dat like la postare, în doar câteva ore. Kendall Jenner și-a etalat silueta perfectă într-un bikini minuscul

Kendall Jenner a demonstrat din nou că este lipsită de inhibiții. Vedeta s-a lăsat pozată într-un bikini minuscul, în vacanța exotică pe care o petrece la început de 2024. Milioane de oameni i-au scris mesaje de apreciere pe pagina de socializare.

Kendall Jenner nu odată și-a surprins urmăritorii cu imagini în ținute sexy. De data aceasta, o serie de fotografii, unde apare în costum de baie, au adunat aproape 6 milioane de like-uri în doar câteva ore. 

Mândră de silueta ei fără cusur, frumoasa brunetă a îmbrăcat un bikini portocaliu, tricotat, spre entuziasmul fanilor. De Revelion, aceasta a petrecut alături de prieteni, printre care și Hailey Bieber.

Fetele s-au pozat în ipostaze incitante pe o plajă din Barbados. (vezi mai multe imagini în galeria foto)

Gallery

Kendall Nicole Jenner este un model american, personalitate media și femeie de afaceri. Ea este fiica lui Kris Jenner și Caitlyn Jenner și a devenit faimoasă după difuzarea reality show-ul „Keeping Up with the Kardashians”, în care a jucat timp de 20 de sezoane și aproape 15 ani, din 2007 până în 2021.

Kendall Jenner are o avere colasală. Cel mai bine plătit model din lume a ajuns în topul Forbes, „30 Under 30″. Potrivit Celebrity Net Worth, averea totală estimată a vedetei ar fi de 60 de milioane de dolari.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni