• PRO TV
  • Rinda Hartner, mesaj sfâșietor, la 40 de zile de când sora ei, Rona Hartner, s-a stins din viață: „Dumnezeu să te primească în casa lui”

Rinda Hartner, mesaj sfâșietor, la 40 de zile de când sora ei, Rona Hartner, s-a stins din viață: „Dumnezeu să te primească în casa lui”

Rinda Hartner, mesaj sfâșietor, la 40 de zile de când sora ei, Rona Hartner, s-a stins din viață: „Dumnezeu să te primească în casa lui”

Au trecut 40 de zile de când Rona Hartner a murit, iar sora ei, Rinda, a postat un mesaj dureros, în mediul online. Aceasta nu se poate obișnui cu lipsa ei, dar speră ca viața de apoi să îi aducă liniștea de care nu a avut parte pe pământ.

Gallery

Rona Hartner a murit la finalul lunii noiembrie, la doar câteva zile după ce anunțase că a învins cancerul pentru a doua oară. Sora ei, Rinda, a stat lângă ea până în ultima clipă.

Rinda, devastată de pierderea regretatei Rona Hartner

Anunța cu mare bucurie că a învins cancerul, dar, după doar câteva zile, o metastază a reapărut. Vestea tristă a fost urmată de anunțul Rindei, conform căruia, Rona se află pe spital și nu mai are mult de trăit. Artista s-a stins pe 23 noiembrie, în Franța.

Zilele trecute, Rinda a recunoscut cât de mult îi lipsește sora ei, mărturisind că cele 40 de zile care au trecut de la decesul ai au trecut atât de repede, dar au fost pline de durere.

„Rona, deja 40 de zile de când ai plecat. Îmi lipsești atât de mult! Dumnezeu să te primească în casa lui, astăzi. Dumnezeu să te odihnească în pace, surioară”, a scris Rinda, pe contul ei de Facebook, în dreptul câtorva fotografii cu regretata artistă.

Familia a îndeplinit ultima dorință a Ronei

Artista a fost condusă pe ultimul drum pe 1 decembrie, alegând să fie înmormântată alături de tatăl ei, la Cimitirul Bellu. Înainte de a trece la cele veșnice, Rona Hartner a spus că își dorește să fie înmormântată în rochie albă și să aibă pe cap o coroniță, așa cum purta ea în majoritatea timpului.

„Rona mi-a spus să mă ocup de înmormântare și și-a dorit ca fratele meu să se ocupe de succesiune.Sora mea a vrut să o îmbrac într-o rochie albă, dar nu una de mireasă. Pe cap i-am pus o coroniță, așa cum purta ea, cum îi plăcea ei. Coronița pe care i-am făcut-o a fost realizată din flori naturale”, a declarat Rinda, conform Viva.

Sursa foto: Facebook, captură video, Getty Images 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni