• PRO TV
  • Cum arată și cu ce se ocupă sora Ioanei Ginghină. Cele două seamănă izbitor

Cum arată și cu ce se ocupă sora Ioanei Ginghină. Cele două seamănă izbitor

Cum arată și cu ce se ocupă sora Ioanei Ginghină. Cele două seamănă izbitor

Pe Ioana Ginghină o știe toată lumea, însă puțini sunt cei care știu că aceasta mai are o soră cu 11 ani mai mică. Cele două seamănă izbitor.

Gallery

Ce meserie are sora Ioanei Ginghină

Ioana Ginghină este bine cunoscută pentru rolurile sale emblematice în telenovele. Viața actriței este demnă de o telenovelă, s-a căsătorit anul trecut pentru a treia oară, totodată, familia din care provine are o poveste complexă. Vedeta are o soră cu 11 ani mai mică, pe nume Elena. Aceasta locuiește la Sibiu, acolo unde este profesoară. Predă la liceul ”Samuel von Brukenthal”, unul dintre cele mai prestigioase din oraș, potrivit ego.ro.

Deși le desparte o distanță considerabilă, cele două au o relație foarte strânsă și sunt alături una de cealaltă, mai ales în momentele importante.

Cele două surori au petrecut Sărbătorile de iarnă în orașul natal. Ioana Ginghină a mers la Sibiu, pentru a fi alături de familie.

”Timpul petrecut acasă este întotdeauna special, dar sărbătorile la Sibiu au ceva magic în ele. Eu și sora mea, Elena, am profitat de ocazie să ne plimbăm prin orașul nostru drag, învăluit în atmosfera de poveste a Târgului de Crăciun.
Aici ne sunt rădăcinile, aici ne sunt amintirile și aici ne-am regăsit bucuria simplă a momentelor petrecute împreună.”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram, cu ocazia Crăciunului.

Ioana Ginghină are și o soră pe care nu a cunoscut-o niciodată

Tatăl actriței a mai fost căsătorit în trecut, înainte să formeze un cuplu cu mama acesteia. Bărbatul mai are un fiu, cu 8 ani mai mare decât vedeta, care este stabilit în America. Ioana Ginghină ține legătura cu fratele ei.

Mai mult, aceasta mai are și o soră, însă nu a cunoscut-o niciodată, știe despre ea doar că este stabilită în Germania, a povestit în podcastul ”Acasă la Măruță”.

”La un moment dat eram în Sibiu și mergeam pe stradă și o prietenă cu care eram o salută pe o tipă, nu am văzut cum arată sau cine e, și a zis: ia uite, pe tipa asta o cheamă ca pe tine, Ginghină! Ce curios, că e rar numele Ginghină. Și tatăl ei e tot profesor de sport și o cheamă Dana Ginghină. Și apoi i-a căzut fața. Mi-ar fi plăcut să mă opresc, să o văd. Ea cumva trecuse pe stradă, nu m-am oprit. Mi-ar plăcea să ne cunoaștem. Eu am înțeles că ea stă în Germania. Nu știu dacă e măritată, poate nu mai e Ginghină. Tata nu are un contact, nu are nimic.”, i-a povestit Ioana Ginghină lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni