• PRO TV
  • Unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Ferma Dacilor face dezvăluiri dureroase despre ultimele clipe de viață ale familiei sale: „L-am auzit pe tatăl meu care țipa de neputință”

Unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Ferma Dacilor face dezvăluiri dureroase despre ultimele clipe de viață ale familiei sale: „L-am auzit pe tatăl meu care țipa de neputință”

Unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Ferma Dacilor face dezvăluiri dureroase despre ultimele clipe de viață ale familiei sale: „L-am auzit pe tatăl meu care țipa de neputință”

Opt persoane și-au pierdut viața în incendiul de la Ferma Dacilor, dar au existat și câțiva supraviețuitori care, acum, faci declarații înfiorătoare. Matei, singurul supraviețuitor al lui Lucian Ene, a povestit ultimele clipe de viață ale fraților și ale tatălui său.

 

Gallery

​Ferma Dacilor a ars ca o torță, chiar în a doua zi de Crăciun, iar familiile îndurerate își plâng morții și cer să li se facă dreptate. Printre persoanele care au scăpat de flăcări se numără și unul dintre copiii patronului, dar și doi dintre copiii unui dintre prietenii săi.

Declarații dureroase despre ultimele clipe de viață ale membrilor familiei Ene

Matei și mama sa au scăpat ca prin minune din ghearele morții, în timp ce frații lui și tatăl lor au pierit. Conform tânărului de 16 ani, calvarul a început în jurul orei cinci dimineața, când a văzut că fumul gros pătrunde în camera sa.

Fratele și tatăl său a auzit trei persoane țipând și le-a recunoscut după voce: familia lui. Cei trei nu s-au putut salva și au pierit, împreună cu alte cinci persoane.

„Fratele meu a deschis ușa, moment în care, a intrat un fum puternic pe hol. Fratele meu a început să țipe foarte tare (...)

În momentele următoare, l-am auzit pe tatăl meu care țipa de neputință. I-am auzit pe Petru și Victor, care țipau de durere. I-am recunoscut deoarece erau voci de copii”, a declarat supraviețuitorul, în fața instanței.

Patronul de la Ferma Dacilor a fost arestat preventiv

Miercuri seară, 3 ianuarie, Cornel Diniciu, patronul de la Ferma Dacilor, a fost arestat preventiv, în timp ce Adelina Elena Ilie și Adrian Vitomir Ristin, cei doi administratori ai complexului, au fost plasați în arest la domiciliu.

În referat, procurorii au menționat că șansele reale de salvare ale victimelor au fost aproape nule, din cauza neregulilor găsite la Ferma Dacilor. Propunerea de arestare preventivă a fost formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, dar decizie de arestare preventivă nu este definitivă.

Cornel Diniciu și cei doi administratori sunt acuzați de distrugere din culpă, dar și de ucidere din culpă. Patronul de la Ferma Dacilor este în doliu, deoarece unul dintre copiii săi, un băiat în vârstă de 11 ani, a pierit în incendiu.

 

Sursa foto: Instagram, ISU Prahova, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni