• PRO TV
  • Diana Munteanu, apariție senzuală la apus, în Maldive. Reacția fanilor: “Corpul este superb, dar la față nu mai arăți deloc ca tine”

Diana Munteanu, apariție senzuală la apus, în Maldive. Reacția fanilor: “Corpul este superb, dar la față nu mai arăți deloc ca tine”

Diana Munteanu, apariție senzuală la apus, în Maldive. Reacția fanilor: “Corpul este superb, dar la față nu mai arăți deloc ca tine”

Arată spectaculos, însă nu scapă în nicio postare de criticile fanilor. Pe lângă sute de complimente, vedeta este nevoită să suporte la fel de multe critici venite din partea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Îmbrăcată într-o rochie provocatoare din paiete, cu spatele gol, Diana Munteanu a pozat ca o adevărată divă, la malul mării. Vedeta a surprins astfel apusul spectaculos din Maldive. “Superb apusul. Strălucești precum o zeiță”, i-au transmis fanii, care mai mult au admirat-o pe ea decât apusul.

“Ești țiplă”.
“Corp de zeița.. felicitări că reușești”.
“Te urmăresc de când făceai diete drastice și sport și nu puțin, dar crede mă că a meritat tot, apreciez tare mult ambiția ta”, i-au transmis fanii.

Însă, ca de obicei, vedeta nu poate mulțumi pe toată lumea: “Ferească bunul Dumnezeu! Ai fost o fată superbă și nu stiu în ce ai vrut să te transformi, dar nu este de bine, chiar deloc!”.
“Corpul este superb, dar la față nu mai arăți deloc ca tine”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni