• PRO TV
  • Andreea Bălan nu se uită la bani! Cât a scos artista din buzunar pentru o noapte de cazare la un hotel de lux din Australia

Andreea Bălan nu se uită la bani! Cât a scos artista din buzunar pentru o noapte de cazare la un hotel de lux din Australia

Andreea Bălan nu se uită la bani! Cât a scos artista din buzunar pentru o noapte de cazare la un hotel de lux din Australia

Andreea Bălan nu se uită la bani, mai ales atunci când merge în vacanțe. Artista a început anul cu o vacanță binemeritată, a plecat în Australia, acolo unde o așteapta Victor Cornea, iubitul ei, pentru a petrece câteva zile de vis.

Gallery

Andreea Bălan a plecat în vacanță în Australia

Andreea Bălan a plecat în Australia, acolo unde o așteapta iubitul ei. Vedeta a făcut și un jurnal de călătorie și le-a arătat internauților camera de hotel în care își va petrece următoarea perioadă.

Victor Cornea se afla deja în Australia, pentru că participă la o serie de turnee de tenis înainte de Australian Open. Artista nu a putut sta departe de iubitul ei și a decis să-l însoțească, astfel că nu s-a uitat la bani când a organizat vacanța.

Potrivit ego.ro, Andreea Bălan a avut un zbor lung, cu escală în Doha, în Qatar, dar și foarte costisitor. În această perioadă, biletul de avion București – Brisbane costă peste 1.000 de euro, având în vedere că urmează să înceapă Australian Open. În funcție de compania aeriană aleasă și de escale, un bilet de avion București – Brisbane ajunge și la 2.029 de euro.

”Am ajuuuns în Australiaaa. Cea mai îndepărtată destinație în care am fost vreodată. Nu credeam și nu visam că voi ajunge aici. Sunt întâmpinată și condusă către iubitul meu, Victor, care mă așteaptă cu nerăbdare. După un drum de câteva minute în sfârșit îl îmbrățișez și-l pup pe iubitul meu de care mi-a fost foarte, foarte, foarte dor. Ne iubim cel mai mult și ne-a fost foarte dor unul de celălalt. Abia aștept aventura australiană!”, spune Andreea Bălan, pe Instagram.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul în care Andreea Bălan va sta în următoarea perioadă

Andreea Bălan și iubitul ei, Victor Cornea, s-au cazat la un hotel de lux care este la mare căutare, hotel W Brisbane, care nu este deloc ieftin.

Artista a făcut un tur al camerei și le-a arătat urmăritorilor ei imagini cu priveliștea superbă din hotel.

O noapte de cazare, în această perioadă, are prețuri cuprinse între 1.134 și 2.793 de euro pe noapte, în funcție de tipul camerei, etaj și poziționare, dar și de alte facilități precum acces la spa, la piscină sau alte servicii oferite de unitatea de cazare, mai notează sursa citată.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni