• PRO TV
  • Adelina Pestrițu, la doar câțiva pași de un rechin, în mijlocul Oceanului Indian. Cum a reacționat vedeta, atunci când i-a sesizat prezența

Adelina Pestrițu, la doar câțiva pași de un rechin, în mijlocul Oceanului Indian. Cum a reacționat vedeta, atunci când i-a sesizat prezența

Adelina Pestrițu, la doar câțiva pași de un rechin, în mijlocul Oceanului Indian. Cum a reacționat vedeta, atunci când i-a sesizat prezența

Adelina Pestrițu este o împătimită a vacanțelor și nu ratează nicio ocazie pentru a bifa una nouă, indifferent de câte zile are la dispoziție.

Gallery

​După ce a petrecut Crăciunul în Laponia, Adelina Pestrițu a împechetat pentru tărâmul exotic și a plecat în Maldive, unde a petrecut de Revelion. Fosta personalitate TV încă se bucură de ocean și de soare și le-a arătat fanilor peisajele superbe din inima oceanului.

Adelina Pestrițu a înotat cu un rechin

Adelina Petrițu nu poate sta departe de crearea de conținut nici în vacanță, motiv pentru care, și-a luat cea mai performantă aparatură și își încântă fanii cu peisaje de poveste. Așa se face că, de curând, în timp ce era filmată cu o dronă, în ocean, un rechin și-a făcut apariția, la doar câțiva metri de ea. (VEZI POZA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Nefiind prima oară în Maldive, Adelina a știut că nu are ce rău să îi facă, motiv pentru care, s-a apropiat de el, fără teamă. Cum rechinul nu se vedea foarte bine pe filmare, aceasta chiar și-a întrebat urmăritorii dacă l-au sesizat.

Fanii s-au întrecut în comentarii și au felicitat-o pentru felul în care arată, dar și pentru vacanțele pe care și le permite și la care mulți doar visează.

Adelina Pestrițu, vacanță cu peripeții în Sri Lanka

În urmă cu doar câteva luni, Adelina Pestrițu a plecat într-o superbă vacanță, în Sri Lanka, doar că, la scurt timp după ce a aterizat, s-a confruntat cu o situație nu tocmai plăcută. Aceasta a fost nevoită să apeleze la ajutorul unor medici, după ce a fost pișcată de insecte.

Pielea acesteia s-a inflamat și, deși a sperat să îi treacă destul de repede, problema a persistat. În cele din urmă, după câteva zile, semnele au trecut, fără niciun fel de complicații.

„Nu mă mănâncă, nu mă doare, nu-mi provoacă niciun fel de altă reacție. Pur și simplu, am aceste semne care vor trece în câteva zile, după cum mi-a spus și medicul”, a povestit aceasta, pe contul ei de Instagram.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni