• PRO TV
  • Cum arată acum Tara Reid, una dintre cele mai populare actrițe la începutul anilor 2000. Viciile și-au pus amprenta pe corpul ei

Cum arată acum Tara Reid, una dintre cele mai populare actrițe la începutul anilor 2000. Viciile și-au pus amprenta pe corpul ei

Cum arată acum Tara Reid, una dintre cele mai populare actrițe la începutul anilor 2000. Viciile și-au pus amprenta pe corpul ei

La începutul anilor 2000, Tara Reid era idolul adolescenților. Actrița cunoscută pentru rolul lui Vicky din seria de filme „American Pie” s-a transformat radical. Dependența de alcool și operații estetice nereușite i-au chinuit corpul.

La 48 de ani, Tara Reid s-a împăcat cu criticile negative pe care le-a tot primit după o perioadă grea din viața ei, când s-a luptat cu anorexia și cu dependența de alcool. Într-un interviu recent pentru bustle.com, ea spune că presa tabloidă și paparazzi „au turnat gaz pe foc” și au exagerat cu anumite situații neplăcute din viața ei ca să facă bani.

Cu ochii înlăcrimați, dar hotărâtă, i-a spus redactorului: „Mi-aș dori ca oamenii să mă vadă așa cum sunt cu adevărat. Și chiar mi-ar plăcea să mă întorc la Hollywood și să fiu acceptată din nou.”

În prezent, actrița continuă să fie distribuită în seriale TV și are noroc în viața sentimentală. Ea se afla într-o relație cu Nathan Montpetit-Howar (președintele unei companii de tehnologie a sunetului numită Phantom Acoustics), iar deseori aceștia sunt surprinși la evenimente și restaurante în Los Angeles. 

S-au întâlnit acum cinci ani la o cină, spune ea, adăugând: „Este cel mai bun prieten al meu, partenerul meu; este răbdător ca nimeni altul.”

​Din păcate, stilul haotic de viață din trecut și-a lăsat amprenta pe corpul ei. A avut de suferit din cauza operațiilor estetice nereușit. Paparazii i-au surprins pielea lăsată și îmbătrânită de pe picioare.

Deși eram slabă, mi-am făcut o liposucție pentru că îmi doream un abdomen cu pătrățele. Aveam o formă frumoasă a corpului, dar totul s-a stricat de aici. Abdomenul meu a devenit ridat și s-a lăsat", a mărturisit actrița despre una din intervențiile estetice care au distrus-o nu doar fizic, dar și psihic.

Gallery

Sursă foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni