• PRO TV
  • Cum se înțeleg copiii Anamariei Prodan cu Ronald Gavril, iubitul mamei lor. Impresara a vorbit deschis despre partenerul ei: „Este fericit pentru mine”

Cum se înțeleg copiii Anamariei Prodan cu Ronald Gavril, iubitul mamei lor. Impresara a vorbit deschis despre partenerul ei: „Este fericit pentru mine”

Cum se înțeleg copiii Anamariei Prodan cu Ronald Gavril, iubitul mamei lor. Impresara a vorbit deschis despre partenerul ei: „Este fericit pentru mine”

Anamaria Prodan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ronald Gavril, bărbatul pe care l-a ținut ascuns până acum. Vedeta a vorbit pentru prima dată despre calitățile pe care le are iubitul ei.

Gallery

Ce calități are Ronald Gavril și cum a fost primit în sânul familiei de către copiii Anamariei Prodan

Anamaria Prodan radiază de fericire. În urmă cu câteva săptămâni declara că are un iubit, însă a preferat să îl țină departe de ochii curioșilor.

Pentru că relația lor a trecut la un alt nivel, cei doi au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, impresara s-a decis să facă relația publică și totodată a vorbit despre calitățile pe care le are bărbatul de lângă ea, mai mult, a dezvăluit cum se comportă cu copiii ei.

„Am hotărât cu copiii mei să ținem departe de toate problemele personale ale familiei noastre. Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

Este un bărbat care nu a făcut școala pe străzi, nu l-am inventat eu, nu l-am dus la școală, nu l-am învățat să mănânce, să se îmbrace. Nu i-am construit eu carieră. E un bărbat care el mă susține pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți construi și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri. Apreciez cel mai mult la el bărbăția, grija față de mine și de copiii mei, demnitatea, inteligența, șarm. Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă.”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit wowbiz.ro.

Diferența de vârstă nu este un impediment, Anamaria Prodan, 51 de ani, este mai fericită ca oricând în brațele lui Ronald Gavril, 37 de ani.

Cine este și cu ce se ocupă Ronald Gavril

Ronald „The Thrill” Gavril, în vârstă de 37de ani, practică boxul la categoria semigrea, având un palmares de 24 de victorii (19 prin KO) și 3 înfrângeri, niciuna prin KO. El luptă în America de Nord, în State și în Mexic, și a câștigat cele două lupte pe care le-a avut în 2023.

Este născut pe 10 iulie 1986, la Bacău, în România. A fost legitimat la clubul CSM Bacău cu care a câștigat medalia de aur la Cupa României la box în 2009 și a cucerit de două ori competiția internațională „Centura de Aur”. Ronald Gavril, care a boxat la categoria mijlocie, a fost medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de Cadeți în 2003 de la Cagliari.

În 2011, Ronald Gavril a trecut la boxul profesionist și în primul său meci, pe 1 decembrie 2011 la Costa Mesa, California, l-a învins pe Gilbert Gastelum prin KO tehnic. În luna mai 2012, Gavril s-a mutat la Las Vegas, unde locuiește în prezent. Floyd Mayeather și Leonard Ellerbe l-au remarcat pe Ronald în timpul sesiunilor sale sparring de la Clubul de box Mayweather și i-au propus să semneze un contract cu agenția de impresariat sportiv Mayweather Promotions.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni