• PRO TV
  • Vali Vijelie face bani fără număr din imobiliare. Artistul nu știe câte apartamente are, dar proprietățile îi rotunjesc veniturile considerabil: „Am destule”

Vali Vijelie face bani fără număr din imobiliare. Artistul nu știe câte apartamente are, dar proprietățile îi rotunjesc veniturile considerabil: „Am destule”

Vali Vijelie face bani fără număr din imobiliare. Artistul nu știe câte apartamente are, dar proprietățile îi rotunjesc veniturile considerabil: „Am destule”

Vali Vijelie a ținut cont de sfaturile tatălui său și a investit banii făcuți din muzică în imobiliare. În fiecare lună, artistul face bani frumoși din această industrie și susține că își poate permite tot ceea ce își dorește.

Gallery

Vali Vijelie se numără printre artiștii care fac bani grei din muzică, luând decizia de a investi în imobiliare. Decizia s-a dovedit una extrem de înțeleaptă, proprietățile sale generându-i venituri frumoase chiar și în ultimii an, când mulți oameni au întâmpinat dificultăți financiare.

Vali Vijelie câștigă sume impresionante din imobiliare

De-a lungul timpului, artistul a cumpărat atât de multe locuințe, încât nu le mai ține minte numărul, dar ce știe este că veniturile sale cresc considerabil datorită lor. A ținut cont de sfaturile tatălui său, care l-a învățat să își cumpere și ceea ce îi place, dar și să se asigure din punct de vedere financiar.

„Da, îi investesc în imobiliare, pentru că el mi-a spus așa: «Ai grijă, că orice cal ajunge gloabă! Dacă nu îți faci să îți vină câțiva lei, o să ajungi să trăiești din amintiri. Nu trebuie să ajungi la mila nimănui. Poate o să ai putere să cânți, dar nu știi ce îți oferă viața și tu din ceea ce câștigi învață» (…)

Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat, dar puteam să fiu mai departe”, a dezvăluit acesta, în cadrul unei emisiuni online.

Vali Vijelie nu știe câte proprietăți are

Este unul dintre cei mai solicitați artiști și banii vin la el cu ușurință, dar și sumele din imobiliare sunt considerabile. Nu știe numărul apartamentelor, dar știe sigur că îi aduc bani frumoși, iar sumele câștigate îi permit să își cumpere tot ceea ce îi place.

„Dumnezeu știe când să ți le dea și atunci când trebuie. Sincer să fiu nu știu, pentru că niciodată nu le număr. Am destule încât să-mi permit, la ora actuală, tot ce vreau”, a mai spus acesta.

 

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni