• PRO TV
  • Adela Popescu, din nou gravidă? Reacția prezentatoarei față de sarcina Laurei Cosoi a stârnit un val de reacții în mediul online

Adela Popescu, din nou gravidă? Reacția prezentatoarei față de sarcina Laurei Cosoi a stârnit un val de reacții în mediul online

Adela Popescu, din nou gravidă? Reacția prezentatoarei față de sarcina Laurei Cosoi a stârnit un val de reacții în mediul online

Laura Cosoi a anunțat, de curând, că este însărcinată pentru a patra oară și nu mai are mult până când va naște. Adela Popescu, una dintre bunele ei prietene, a lăsat un comentariu- care a atras atenția imediat internauților.

Gallery

Laura Cosoi este în culmea fericirii, deoarece este gravidă pentru a patra oară. Actrița nu a dezvăluit sexul bebelușului, însă fanii ei s-au bucurat extrem de tare, mai ales pentru că, de curând, aceasta și-a pierdut mama.

Adela Popescu, reacție de milioane în mediul online

La scurt timp după ce Laura Cosoi a postat fotografia cu burtica de gravidă, Adela Popescu i-a lăsat un comentariu care a atras atenția și care a lăsat loc posibilității apariției celui de-al patrulea copil: „Pui așa o presiune…”.

Internauții nu au rămas indiferenți și au încurajat-o pe Adela să îl facă și ea pe al patrulea, ba chiar unii internauți spunând că și ei se gândesc să își mărească familia. Reacția Adelei a venit la ceva timp după ce, în cadrul unui podcast, a mărturisit că s-a gândit să își lege trompele, deoarece, deja, are trei copii.

Mai mult decât atât, cei care o apreciază pe artistă i-au transmis doar gânduri bune, spunând că Dumnezeu a trimis în viața ei cel de-al patrulea copil, știind că mama ei avea să nu mai fie.

Adela Popescu își ține copiii departe de telefoane

În cadrul unui interviu acordat pentru Playtech, Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu, a mărturisit că niciunul dintre ei nu este de acord ca cei trei copii pe care îi au să aibă acces la telefoane sau la tabletă. În schimb, preferă alte activități recreative și educaționale, alături de timpul de calitate petrecut împreună, ca o familie.

„Evident, este la îndemâna părintelui, este foarte ok pentru liniștea ta atunci când ești la un restaurant sau când te întâlnești cu niște prieteni și vrei să ai parte de anumite momente de liniște, cel mai simplu este să îi dai copilului un telefon sau o tabletă. La noi nu există așa ceva”, a declarat Radu Vâlcan.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni