• PRO TV
  • Cine le-a dat pontul ucigașilor lui Adrian Kreiner cum să pătrundă în vila afaceristului. Ar fi vorba de un apropiat al milionarului

Cine le-a dat pontul ucigașilor lui Adrian Kreiner cum să pătrundă în vila afaceristului. Ar fi vorba de un apropiat al milionarului

Cine le-a dat pontul ucigașilor lui Adrian Kreiner cum să pătrundă în vila afaceristului. Ar fi vorba de un apropiat al milionarului

Laurențiu Ghiță, unul dintre presupușii ucigași ai milionarului Adrian Kreiner le-a povestit procurorilor cum a ajuns să facă parte din grupul de tâlhari care a pătruns în vila afaceristului. Cine le-a dat, de fapt, pontul?

Gallery

Milionarul sibian Adrian Kreiner s-a stins din viață în luna noiembrie a anului trecut, după ce trei bărbați au pătruns în vila lui din Sibiu și l-au torturat pentru a-l convinge să spună unde ține banii. În locuință se mai aflau concubina și fiica omului de afaceri. Partenera lui a stat ascunsă într-un dulap, în timp ce fiica lui Adrian Kreiner și-a luat inima în dinți și a încercat să-și salveze tatăl. Însă, tânăra de 20 de ani a fost și ea amenințată cu pistolul.

Ce au stabilit anchetatorii în cazul lui Adrian Kreiner

Anchetatorii au stabilit ulterior că în spatele jafului s-ar fi aflat cel puțin cinci persoane. Este vorba despre Ilie Sitariu, din Timișoara și concubina acestuia, Marian Cristian Minae, din localitatea Zăval, județul Dolj, Laurențiu Ghiță, tot din localitatea doljeană Zăval și Costinel Cosmin Zuleam, din Valea Stanciului, județul Dolj.

Laurențiu Ghiță a fost prins în Scoția și adus în România în noaptea de 29 spre 30 decembrie, astfel că a petrecut Revelionul în arestul IPJ Sibiu, după ce pe numele lui fusese emis un mandat de arestare în lipsă pentru omor calificat și tâlhărie calificată.

Surse judiciare au declarat, pentru Gândul.ro, că acesta nu a recunoscut faptele de care este acuzat și chiar ar fi menționat că, din punctul lui de vedere, ar trebui eliberat imediat.

Suspectul a mai precizat că se află de opt luni în Marea Britanie, unde s-a stabilit împreună cu familia. Acesta a mai declarat că îi cunoștea pe unii dintre suspecți și că ar fi luat legătura cu ei deoarece doreau să cumpere de la el un autoturism Audi A6.

Cine le-a spus ucigașilor lui Adrian Kreiner cum să intre în vilă

Laurențiu Ghiță susține că, la întoarcerea în România, prietenii săi i-ar fi propus să-i plimbe cu mașina, contracost. Acesta a mai precizat că nu ar fi știut de la început că se pregătește un jaf, însă, ulterior, grupul s-ar fi adunat la o adresă din Timișoara, unde s-au pus la punct toate detaliile loviturii. Cu această ocazie, individul ar fi aflat că Ilie Sitariu știa de la un apropiat al omului de afaceri Adrian Kreiner că acesta ține în locuință o sumă mare, dar și detalii legate modul în care s-ar putea intra în vila milionarului.

Totodată, bărbatul a mai afirmat că s-a angajat să-i ducă pe tâlhari la Sibiu și să-i aștepte cu mașina pentru a-i ajuta să fugă, dar susține că nu a intrat în casă și nici nu și-a imaginat că va urma o crimă, potrivit sursei citate.
Laurențiu Ghiță le-ar fi spus procurorilor că este nevinovat și că se așteaptă să fie eliberat. Mai mult, susține că este cetățean britanic și că nu era obligat să se lase adus în România, însă a vrut să stea de vorbă cu autoritățile de la Sibiu pentru a lămuri lucrurile.

Se pare că atunci când a părăsit teritoriul țării noastre, nu ar fi vrut să fugă, ci doar să-și vadă familia. Totodată, nu a oferit o explicație concretă de ce se afla în Scoția când a fost prins și nu în Anglia, acolo unde se aflau soția și copiii.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni