• PRO TV
  • Tatăl Andreei Perju a murit! Actrița a dat vestea tristă chiar de ziua ei de naștere:„Sunați-vă părinții dacă îi mai aveți...”

Tatăl Andreei Perju a murit! Actrița a dat vestea tristă chiar de ziua ei de naștere:„Sunați-vă părinții dacă îi mai aveți...”

Tatăl Andreei Perju a murit! Actrița a dat vestea tristă chiar de ziua ei de naștere:„Sunați-vă părinții dacă îi mai aveți...”

Andreea Perju trece prin momente sfâșietoare, tatăl ei s-a stins din viață. Actrița a dat vestea printr-un mesaj extrem de trist postat pe rețele de socializare, chiar de ziua ei de naștere.

Gallery

Actrița Andreea Perju traversează cea mai dificilă perioadă din viața ei, tatăl ei a trecut la cele veșnice. Este primul an în care acesta nu-i urează „La mulți ani” de ziua ei de naștere.

Andreea Perju a anunțat că tatăl ei a murit, chiar în ziua în care a împlinit 39 de ani

Andreea Perju a împlinit ieri, 2 ianuarie, frumoasa vârstă de 39 de ani. Totodată, actrița a dat și vestea sfâșietoare că tatăl ei nu mai este în viață.

Aceasta a transmis un mesaj extrem de trist prin care îi îndeamnă pe urmăritorii săi să-și spune părinții cât îi mai au în viață, căci despărțirea definitivă de ei lasă un dor imens.

„39 - prezent vs trecut. Am pierdut dar am și câștigat. Deocamdată îmi adun gândurile și vă mulțumesc pentru fiecare mesaj trimis. Înseamnă mult să văd că vă gândiți la mine chiar și atunci când sunt absentă.

Ps : sunați-vă părinții dacă îi mai aveți. Despărțirea definitivă de ei o să lase un dor imens care nu mai pot fi înlocuit cu nimic. Primul an în care tata nu-mi mai spune “la multi ani” și 27 de ani când am pierdut-o pe mama dar recunoscătoare pentru cei care mă iubesc cu adevărat și de care sunt înconjurată.”, a scris Andreea Perju pe Instagram.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni