• PRO TV
  • Dana Rogoz, imagini de poveste din Zanzibar: început de an în costum de baie și cu peisaje exotice

Dana Rogoz, imagini de poveste din Zanzibar: început de an în costum de baie și cu peisaje exotice

Dana Rogoz, imagini de poveste din Zanzibar: început de an în costum de baie și cu peisaje exotice

Dana Rogoz a început anul în paradis :) Cel puțin așa pare din imaginile pe care le-a postat pe rețelele de socializare. Vedeta se află de câteva zile, împreună cu familia ei, în Zanzibar, acolo unde se bucură de plajă, cazări superbe și parcuri naturale de o frumusețe ireală.

“În prima zi din an am ajuns în Jozani Forest National Park, unde am văzut maimuțele, ne-am plimbat printre mangrove și am învățat o mulțime de lucruri interesante la Spice Farm. Toate fotografiile sunt făcute azi, în prima zi a anului, ca să ne aducem aminte ca am început în forță! La mulți ani!”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Vedeta și-a impresionat fanele cu forma fizică excepțională în care se află. Dana a postat niște imagini în care apare în costum de baie, cu o siluetă de supermodel.

Dana Rogoz le-a povestit fanelor sale despre cazarea deosebită pe care o are în Zanzibar: “Ieri am ajuns la a doua noastră cazare din Zanzibar, numită Shanuo Beach Bungalows. Este fix pe plaja celebrului The Rock, pe care nu l-am vizitat încă, dar care arata de poveste! Bungalow-ul în care stăm acum îmi aduce aminte de prima noastră cazare din Koh Phanghan, pe când Vlad era de vârsta Liei. Ba chiar și plaja aceasta, cu multe localuri mici, unde mănânci peste proaspăt, în timp ce stai cu picioarele în nisip. Revelionul ne-a prins la Baladin Beach Restaurant, unde atmosfera a fost superbă, mai ales când au început să ne ia localnicii la dans. Ce poftă de viață! Ce nebunie!”, a povestit vedeta.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni