• PRO TV
  • Alexandra Stan, într-o ținută transparentă în club. Ce imagini incendiare a postat de la Revelion

Alexandra Stan, într-o ținută transparentă în club. Ce imagini incendiare a postat de la Revelion

Alexandra Stan, într-o ținută transparentă în club. Ce imagini incendiare a postat de la Revelion

Alexandra Stan a făcut senzație în club, de Revelion. Cu siguranță, ținuta artistei a atras toate privirile: aceasta a ales pentru noaptea dintre ani o rochie bleu transparentă, purtata fără sutien.

Lipsita de inhibiții, cântăreață și-a etalat silueta de vis într-un outfit extrem de îndrăzneț. În stilu-i caracteristic, Alexandra nu s-a jenat să își arate formele în fața a sute de oameni.

Cântăreața a postat mai multe imagini de la petrecere, spre încântarea fanilor.

Are o siluetă de invidiat și își permite să îmbrace orice, dar în spatele formelor de zeiță se află un lung șir de eforturi atât din punct de vedere psihic, cât și fizic. Alexandra Stan suferă de o boală foarte gravă, care o determină să mânănce doar alimentele prescrise în regimul său strict.

Cântăreața a dezvăluit că suferă de tiroidita Hashimoto, o afecțiune care favorizează îngrășarea. Pentru a nu acumula kilograme în plus, aceasta a renunțat la gluten, zahăr și lactate, iar orele de sport sunt nelipsite în programul său zilnic. Nu doar stilul de viață sănătos o ajută să își mențînă gretatea sub control, ci și medicamentele.

Gallery

Deși este una dintre cele mai de succes artiste din România, Alexandra Stan a recunoscut anul trecut că are probleme cu anxietatea și depresia.

„A avea o carieră în industria muzicală nu doar în România, cred că oriunde e valabil asta, este o mare provocare, pentru că trebuie să înveți să stabilizezi fix așteptările pe care tu le ai de când ești un copil mic și visezi să ajungi precum cei pe care îi vezi la televizor cu ce se întâmplă, de fapt, iar apoi mai vine și partea pe care eu am experimentat-o. După ce ai succes sau ai o traiectorie sus din punct de vedere al carierei, acolo vine cea mai grea parte, pentru că oamenii încep să aibă cele mai mari așteptări.”

„Cu asta m-am luptat eu foarte mult în ultimii ani, pentru că oamenii nu văd toată stările prin care noi trecem, ei nu văd că viața unui artist este un amalgam de sentimente, o combinație de oameni care trebuie să lucreze împreună și să fie armonioși. De multe ori, eșecul nu este doar al artistului, este al întregii echipe și presiunea vine atunci când ai un eșec sau când nu îți iese cu o piesă sau cu un album”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni