• PRO TV
  • Remus Boroiu s-a despărțit de logodnica sa! Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare

Remus Boroiu s-a despărțit de logodnica sa! Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare

Remus Boroiu s-a despărțit de logodnica sa! Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare

În cursul anului 2023, Remus Boroiu (34 de ani) a traversat o serie de provocări și schimbări semnificative, atât personale, cât și profesionale. Recent, fostul concurent de la Survivor România a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Sarah, femeia cu care abia aștepta să se căsătorească.

Gallery

Remus Boroiu s-a remarcat în competiția Survivor România, aducând echipa Faimoșilor în frunte în mai multe confruntări. Acesta a luptat alături de coechipierii săi pentru obținerea trofeului, însă a pierdut în favoarea lui Carmen Grebenișan.

După aventura în Survivor România, Remus Boroiu s-a stabilit în Bali alături de partenera sa, Sarah Solomon. În prima fază, se părea că aceștia împărtășesc același vis și aspirații pentru viitor. Cu doar câteva luni în urmă, Remus i-a cerut mâna iubitei sale și anticipa cu entuziasm planurile pentru nuntă și pentru a deveni părinți.

Cu toate acestea, schimbările din viața celor doi nu au prevestit nimic bun. Un observator atent a remarcat absența iubitei lui din recentele fotografii postate, iar întrebarea despre aceasta într-un mesaj de Crăciun a adus la iveală detalii neașteptate. Remus a confirmat despărțirea și a mărturisit că traversează perioade în care se simte trist, fără a dezvălui prea multe detalii despre motivele acestei schimbări în viața sa.

„Sunt trist. Viața mea nu este perfectă așa cum credeți voi. Da, e minunat aici unde sunt, sunt recunoscător pentru tot ce trăiesc, pentru tot ce văd. Asta nu înseamnă că nu pot trece prin momente triste, așa cum trec acum.Cu toate că am foarte multe realizări pe anul acesta, începând cu Survivor România și terminând cu proiectele imobiliare pe care le-am terminat în Bali… Nu-mi vine să cred cât m-am schimbat în trei ani. Cu toate astea, eu și partenera mea am ales să mergem pe două drumuri separate. Asta aduce tristețe, aduce greutate, aduce multe sentimente. În același timp aduce și deschidere și oportunități noi”, a spus Remus Boroiu pe Instagram.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni