• PRO TV
  • Dorian Popa, prima reacție după ce poza cu buletinul său a ajuns pe internet: „Trebuie să mă apăr”. Vloggerul a apelat deja la un avocat

Dorian Popa, prima reacție după ce poza cu buletinul său a ajuns pe internet: „Trebuie să mă apăr”. Vloggerul a apelat deja la un avocat

Dorian Popa, prima reacție după ce poza cu buletinul său a ajuns pe internet: „Trebuie să mă apăr”. Vloggerul a apelat deja la un avocat

Problemele nu-i dat pace lui Dorian Popa! Influencerul s-a trezit, peste noapte, cu buletinul său postat pe tot internetul și că unele persoane i-au folosit fără ezitare datele personale.

Gallery

​Dorian Popa, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, a apelat la ajutorul unui avocat după ce o poză cu buletinul său a ajuns virală pe internet. Mai multe persoane i-au folosit astfel datele pentru a deschide diverse conturi cu numele lui.

Într-un clip postat pe YouTube, acolo unde este urmărit de peste 2 milioane de oameni, Dorian Popa a explicat că este nevoit să își schimbe cartea de identitate, dar și că persoanele care i-au folosit datele vor primi o înștiințare de la reprezentantul său legal.

„Oamenii sunt puternici în spatele tastaturii, dar mare grijă și mare atenție la folositul datelor personale. Eu acum mă duc direct la primărie să-mi schimb buletinul, pentru că acum vreun an de zile, cineva care probabil a avut nevoie de buletinul meu și mi-a cerut pe Whatsapp poză, l-a dat ori copilului, ori a înstrăinat telefonul și copilul l-a luat fără știința părintelui și buletinul meu este pe tot internetul. Eu n-am o problemă, ma duc și îl schimb.

Lucruri foarte grave nu se pot întâmpla, dar mare atenție voi, celor care vă jucați cu astfel de lucrușoare, pentru că eu mi-am înștiințat deja avocatul, avocatul a luat deja măsurile juridice necesare în ceea ce privește conturile care au postat buletinul. Eu nu vreau sa fac rău nimănui. Ferească Dumnezeu! Departe de mine această intenție. Dar trebuie să mă apăr cumva. Și acum, normal că acele conturi vor fi înștiințate de domnul avocat și de platformele sociale, cărora de asemenea le-am comunicat situația în legătura cu GDPR(n.r.

Regulamentul General privind Protecția Datelor) și cu ceea ce se întâmplă atunci când folosești datele cuiva în spațiul public. Este foarte periculos. Normal că oamenii au făcut toate trăsnăile cu buletinul meu. Am văzut că sunt conturi pe toate site-urile nebune. Dar nu asta este relevant, ci faptul că unii se joacă cu focul fără să-și dea seama cât de tare se pot arde. Amenzile sunt uriașe, fraților. Nu vrem să supărăm pe nimeni și nici să facem rău nimănui. Nu vă mai jucați cu focul, că de cele mai multe ori vă ardeți”, a spus Dorian Popa pe Youtube.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni