• PRO TV
  • Soția lui Costel Biju, val de aprecieri în mediul online! Cum arată femeia cu care se iubește artistul: „Doamna mea naturală”

Soția lui Costel Biju, val de aprecieri în mediul online! Cum arată femeia cu care se iubește artistul: „Doamna mea naturală”

Soția lui Costel Biju, val de aprecieri în mediul online! Cum arată femeia cu care se iubește artistul: „Doamna mea naturală”

Costel Biju a postat zilele trecute pe TikTok un videoclip în care apare alături de partenera lui de viață. Până de curând, artistul a fost discret cu privire la viața sentimentală și nu și-a expus prea mult soția, pe rețelele de socializare.

Gallery

​Costel Biju este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți cântăreți de manele din România. Acesta a reușit să își creeze o carieră în industria muzicală atât datorită talentului său, cât și grație atmosferei incendiare pe care o crează, atunci când onorează un eveniment. Deși este mai mereu în atenția publicului larg și are multe apariții televizate, Costel Biju a fost discret cu privire la viața lui sentimentală. 

În schimb, recent manelistul a postat pe TikTok un videoclip în care apare alături de partenera lui de viață. Fanii  au fost plăcut surprinși când au văzut-o pe cea cu care Costel Biju formează un cuplu, deoarece femeia nu are operații estetice. 

@costelbijusecundar

Doamna mea naturala!!!

♬ sunet original - Costel Biju

Alături de imagini, Costel Biju a scris: „Doamna mea naturală”.

În secțiunea de comentarii a videoclipului, oamenii au lăsat sute de mesaje în care și-au expus admirația atât pentru manelist, cât și pentru soția lui:

„Adevărul că este cea mai frumoasa din toate soțiile de maneliști... felicitări!” // Nimeni nu se poate compara cu soția...ea este stâlpul casei.” // „Naturalețea ei spune tot” // „Cea mai frumoasă femeie este atunci când este ea însăși naturală!”

Sursă foto: Facebook, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni