• PRO TV
  • Motivul trist pentru care Melania Trump nu apare în fotografia de Crăciun a familiei Trump de la Mar-a-Lago

Motivul trist pentru care Melania Trump nu apare în fotografia de Crăciun a familiei Trump de la Mar-a-Lago

Motivul trist pentru care Melania Trump nu apare în fotografia de Crăciun a familiei Trump de la Mar-a-Lago

Anul acesta, fotografia de Crăciun a familie Trump a fost postată pe Instagram de logodnica lui Donald Jr, iar marea absentă din poză este soția fostului președinte Trump, Melania.

Gallery


A fost un Crăciun fericit în familia Trump, așa cum o demonstrează foografia de familie. Postată pe contul de Instagram al lui Kimberly Guilfoyle - logodnica lui Donald Trump Jr. - imaginea arată toată familia Trump reunită, pozând în fața unui brad de Crăciun imens.

Cu toate acestea, o figură importantă lipsește din poză - Melania Trump. Absența ei a declanșat deja o serie de întrebări, începând cu următoarea: unde era fosta Primă Doamnă și de ce nu era alături de restul familie să sărbătorească Crăciunul?

În fotografie apare, totuși, Barron Trump, fiul ei și al lui Donald Trump, în vârstă de 17 ani, care i-a întrecut pe toți, fiind aproape la fel de înalt ca și bradul.

Petrecerea a avut loc la faimoasa proprietate Mar-a-Lago, acolo unde fostul președinte a fost acuzat că a dosit o mulțime de cutii cu documente secrete.

Un purtător de cuvânt a declarat pentru Page Six că Melania a participat la alt eveniment de familie, dar nu a dat mai multe detalii. Fox News a dezvăluit că fostul model slovac și-a petrecut Crăciunul cu mama ei bolnavă. Mai multe publicații au scris că Amalija Knavs (78 de ani) este internată în spital, iar fosta Primă Doamnă are grijă de ea.

Foto: Profimedia / Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni