• PRO TV
  • Matei, băiatul care și-a pierdut tatăl și frații în incendiul de la „Ferma Dacilor”, mesaj sfâșietor de pe patul de spital: „Ai fost eroul meu!”

Matei, băiatul care și-a pierdut tatăl și frații în incendiul de la „Ferma Dacilor”, mesaj sfâșietor de pe patul de spital: „Ai fost eroul meu!”

Matei, băiatul care și-a pierdut tatăl și frații în incendiul de la „Ferma Dacilor”, mesaj sfâșietor de pe patul de spital: „Ai fost eroul meu!”

O tragedie fără margini a avut loc marți, 26 decembrie 2023, la pensiunea „Ferma Dacilor”, din Prahova. Locația a fost cuprinsă de flăcări, iar în urma incendiului 7 persoane și-au pierdut viața.

Gallery

​În a doua zi de Crăciun a avut loc un adevărat dezastru la pensiunea „Ferma Dacilor” din Tohani, județul Prahova. Locația a fost cuprinsă de flăcări, în timp ce în incintă se desfășura o petrecere privată, organizată chiar de fiul proprietarului. Acesta și-a pierdut viața, alături de prietenii lui, dar și de câțiva copii, care se aflau în vacanță cu părinții.

Doi dintre copiii care și-au pierdut viața în incendiul de pe 26 decembrie sunt Luca și Petru Ene, în vârstă de 16, respectiv 11 ani,  fiii bodyguard-ului Lucian Ene. Cei doi erau cunoscuți pentru performanțele lor sportive, Luca jucând la CSA Steaua, în timp ce fratele lui mai mic era fotbalist la New Stars. Tatăl lor, deși a intrat în locație pentru a-și salva fiii, a murit înghițit de flăcări.

În incintă se afla și fratele geamăn al lui Luca, Matei. Acesta a reușit să scape cu viață, însă se află în acest moment la spital. 

Ce mesaj a transmis Matei, băiatul care și-a pierdut tatăl și frații în incendiul de la „Ferma Dacilor”

Tragedia de la „Ferma Dacilor” a adus multe necazuri pentru familia Ene, după ce Lucian și doi dintre cei trei copii ai săi au murit, înghițiți de flăcări. Matei, fratele geamăn al lui Luca, și mama lui au reușit să scape cu viață. Acum, de pe patul de spital, copilul de 16 ani a transmis un mesaj sfâșietor:

„Tată, ai fost eroul meu, ești exemplu meu în viața, nu îmi vine să cred că ai plecat așa repede din viața mea, nu îmi văd viața fără tine. Petru, te iubesc nespus de mult, ești frățiorul meu și mereu vei fii, ești puterea mea și sufletul meu.

Luca, ești geamănul meu, te iubesc cel mai mult, o parte din mine a murit odată cu tine, ți-am zis sa vii după mine, nu înțeleg de ce te-ai oprit… M-ați lăsat singur cu mama, o să am grijă de ea vă promit. Sunteți familia mea și va iubesc infinit, mi-aș fi dat viata pentru voi. Drum lin către ceruri îngerii mei”., a scris Matei în mediul online, de pe patul de spiral.

Sursă foto: Știrile PRO TV, Instagram, ISU Prahova

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni