• PRO TV
  • Par surori, nu mamă și fiică! Miley Cyrus, imagine de 3,5 milioane de like-uri alături de mama ei, Tish: „Poza asta mi-a vindecat depresia!”

Par surori, nu mamă și fiică! Miley Cyrus, imagine de 3,5 milioane de like-uri alături de mama ei, Tish: „Poza asta mi-a vindecat depresia!”

Par surori, nu mamă și fiică! Miley Cyrus, imagine de 3,5 milioane de like-uri alături de mama ei, Tish: „Poza asta mi-a vindecat depresia!”

Miley Cyrus și-a uimit fanii cu cele mai recente imagini postate pe Instagram și a demonstrat încă o dată că este regină absolută a like-urilor.

Gallery

​Artista a postat trei imagini festive, lângă pomul de Crăciun, iar fanii au fost vrăjiți de look-ul ei natural, dar și de frumusețea mamei sale.

De-a lungul anilor, Miley Cyrus a șocat audiența cu schimbările ei de look. Pentru sfârșitul de an, artista a decis să revină la culoarea naturală a părului ei, iar fanii au fost încântați de rezultat. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Artista s-a fotografiat lângă bradul împodobit, într-o ținută casual, cu o coroniță cu reni pe cap, fără strop de machiaj și cu un zâmbet molipsitor.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus)

Într-o altă imagine apare alături de mama ei, Tish. Cele două par mai degrabă surori, decât mamă și fiică. Tish Cyrus are 56 de ani și anul acesta a devenit doamna „Purcell”, după ce s-a căsătorit cu Dominic Purcell, actor celebru pentru rolul din serialul fenomen Prison Break.

Într-o altă fotografie, Miley apare lângă brad și o îmbrățișează pe buna ei prietenă Lesley Edmonds.

Imaginile postate de Miley au adunat 3,5 milioane de like-uri și sute de comentarii.

„Poza asta mi-a vindecat depresia!”, „Cât de tare… Tu și Leslie încă sunteți prietene!”, „Mama ta arată senzațional!”, „Cât de bine îți stă cu culoarea asta a părului!”, „Mulțumim că ai postat această imagine cu mama ta!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți.

Vedeta a scris în dreptul fotografiilor: „Este cu siguranță o petrecere în Nashville”, un vers din celebrul ei hit „Party in USA”, lansat în 2009.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni