• PRO TV
  • Tatăl unei tinere care a murit în incendiul de la „Ferma Dacilor” face declarații sfâșietoare. Bărbatul nu știa că fiica lui se află acolo: „M-a sunat soția”

Tatăl unei tinere care a murit în incendiul de la „Ferma Dacilor” face declarații sfâșietoare. Bărbatul nu știa că fiica lui se află acolo: „M-a sunat soția”

Tatăl unei tinere care a murit în incendiul de la „Ferma Dacilor” face declarații sfâșietoare. Bărbatul nu știa că fiica lui se află acolo: „M-a sunat soția”

Un incendiu devastator a avut loc la pensiunea „Ferma Dacilor” din localitatea Tohani, județul Prahova, chiar în a doua zi de Crăciun. Până în acest moment, autoritățile au descoperit șapte trupuri carbonizate.

Gallery

​O tragedie fără margini a avut loc pe 26 decembrie 2023, în a doua zi de Crăciun. Pensiunea „Ferma Dacilor”, a cărui patron este Cornel Dinicu, a fost cuprinsă de flăcări, în timp ce mai mulți tineri dădeau o petrecere privată. Până în acest moment nu s-a aflat cauza exactă a izbucnirii focului, însă anchetatorii iau în calcul două ipoteze: mână criminală sau defecțiune tehnică. 

Cele mai multe victime ale incendiului de la „Ferma Dacilor” sunt adolescenți sau copiii. Printre acestea se numără și o tânără care nu le-a spus părinților ce va face în cea de-a doua noapte de Crăciun. Acum, tatăl acesteia a ieșit în spațiul public cu declarații sfâșietoare:

„Noi nu ne așteptam la așa ceva. Noi nu știam de posibilitatea de petrecere a timpului liber al fetei în locația respectivă. Sunt tatăl unei fete decedate. Am dat declarație (la poliție, n.r.) dacă știm mai multe - ce s-a întâmplat în timpul nopții sau dimineții. Eu am fost sunat de soție la prânz, că nu mai răspunde fata și să venim încoace, că e posibil să fie printre victime. Din ce am înțeles este, dar nu știm ce cadavre au scos. asta în funcție de ADN”, a spus tatăl victimei, pentru Digi24.

Doi copii în vârstă de 16, respectiv 11 ani,  au murit înghițiți de flăcări

Doi dintre copiii care și-au pierdut viața în incendiul de pe 26 decembrie sunt Luca și Petru Ene, în vârstă de 16, respectiv 11 ani,  fiii bodyguard-ului Lucian Ene. Cei doi erau cunoscuți pentru performanțele lor sportive, Luca jucând la CSA Steaua, în timp ce fratele lui mai mic era fotbalist la New Stars. 

În pensiune se afla și fratele geamăn a lui Luca, Matei. Acesta a fost scos dintre flăcări de tatăl său care, din păcate, și-a pierdut viața încercând să-și salveze copiii.

Potrivit martorilor, bărbatul ar fi spus, chiar înainte să intre între flăcări, că își sacrifică viața ca să-și vadă cei trei fiii sănătoși.

Sursă foto: ISU Prahova, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni