• PRO TV
  • Povestea sfâșietoare a lui Luca și Petru, cei doi copii care au murit în incendiul de la pensiunea „Ferma Dacilor”

Povestea sfâșietoare a lui Luca și Petru, cei doi copii care au murit în incendiul de la pensiunea „Ferma Dacilor”

Povestea sfâșietoare a lui Luca și Petru, cei doi copii care au murit în incendiul de la pensiunea „Ferma Dacilor”

În a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie 2023, un incendiu devastator a avut loc la pensiunea „Ferma Dacilor”, din Prahova. În locație se aflau, la acel moment, mai multe persoane. Din păcate, unele dintre acestea ori și-au pierdut viața, ori se află în stare gravă la spital.

Gallery

​O tragedie fără margini a avut loc marți, 26 decembrie 2023, la pensiunea „Ferma Dacilor” din Județul Prahova. Locația care îi aparținea lui Cornel Dinicu a fost cuprinsă de flăcări, chiar în momentul în care fiul lui dădea o petrecere alături de mai mulți tineri. În incintă se aflau și copii, care, din păcate, și-au pierdut viața în urma dezastrului. Până în acest moment, oamenii legii iau în calcul două ipoteze: defecțiuni la centrala termică sau incendiu provocat intenționat. 

Cele mai multe victime ale incendiului de la „Ferma Dacilor” sunt tineri, cu vârste de până la 22 de ani. Potrivit surselor Gândul, câțiva dintre cei care au murit în urma dezastrului sunt: Adrian, în vârstă de 22 de ani, Anitei, tot de 22 de ani, Vlad, de 21 de ani, Victor, de doar 11 ani, dar și doi copii sportivi, fiii bodyguard-ului Lucian Ene: Petru și Luca. 

Povestea sfâșietoare a lui Petru și Luca, doi dintre copiii care și-au pierdut viața în incendiul de la „Ferma Dacilor”

Doi dintre copiii care și-au pierdut viața în incendiul de pe 26 decembrie sunt Luca și Petru Ene, în vârstă de 16, respectiv 11 ani,  fiii bodyguard-ului Lucian Ene. Cei doi erau cunoscuți pentru performanțele lor sportive, Luca jucând la CSA Steaua, în timp ce fratele lui mai mic era fotbalist la New Stars. 

În pensiune se afla și fratele geamăn a lui Luca, Matei. Acesta a fost scos dintre flăcări de tatăl său care, din păcate, și-a pierdut viața încercând să-și salveze copiii.

Potrivit martorilor, bărbatul ar fi spus, chiar înainte să intre între flăcări, că își sacrifică viața ca să-și vadă cei trei fiii sănătoși.

Potrivit primelor informații, și soția lui Lucian Ene a murit, înghițită de flăcări. 

Ce au transmis cele două cluburi de fotbal, la care jucau Luca și Petru 

Două cluburi de fotbal din Capitală sunt acum în doliu! CSA Steaua și Școala Sportivă New Stars au transmis mesaje de regret pe rețelele de socializare, după ce au aflat că Luca și Petru Ene au murit înghițiți de flăcări.

"În ceruri, tu vei continua/ În Rai, un ultim meci/ New Stars, echipa ta/ Nu te va uita în veci! Drum lin către îngeri, Petru!", este mesajul transmis de reprezentanții clubului New Stars.

De asemenea, antrenorul lui Petru, Daniel Gheorghe, abia și-a găsit puterea să spună câteva cuvinte despre micuțul care și-a pierdut viața în tragedia din Prahova.

„Nu există cuvinte să-mi arăt durerea.

Un copil extraordinar, o familie exemplară, niște caractere deosebite.

Prin această tragedie m-ai învățat că fotbalul si antrenoratul nu înseamnă NIMIC și anul ăsta s-a terminat atât de trist, cu siguranța mi-ai deschis ochii și nu o să mai existe om din această lume să mă supere sau să mă facă să sufăr în acest domeniu.

O să știu sigur că am un înger de copil care are grijă de mine și o să-mi dea putere să trec peste orice obstacol.

De azi înainte ești copilul cu care o să mă sfătuiesc zilnic și o să fii zilnic pe teren cu mine cum ai fost în ultimul an și jumătate prin determinarea și valoarea pe care o aveai pe teren.

Cuvintele sunt de prisos.

Ești și vei rămâne un CAMPION!

Te iubesc, Petru! 

Drum lin, copile!”, este mesajul transmis de antrenorul lui Petru, pe pagina personală de Facebook.

Sursă foto: Instagram, ISU Prahova, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni