• PRO TV
  • Oleg Spînu, cadou muzical de Sărbători! Fostul finalist de la Românii au talent 2023 a lansat două melodii: „Foarte frumos! Fantastic!”

Oleg Spînu, cadou muzical de Sărbători! Fostul finalist de la Românii au talent 2023 a lansat două melodii: „Foarte frumos! Fantastic!”

Oleg Spînu, cadou muzical de Sărbători! Fostul finalist de la Românii au talent 2023 a lansat două melodii: „Foarte frumos! Fantastic!”

De Sărbători, Oleg Spînu le-a pregătit fanilor nu una, ci două surprize muzicale. Fostul finalist de la Românii au talent 2023 are o carieră înfloritoare și lansează melodii pe bandă rulantă.

Gallery

Tânărul artist a lansat o colindă emoționantă, care are și un videoclip filmat într-un decor de poveste. „Colinda Crăciunului” are deja peste 21.000 de vizualizări în doar patru zile de la lansare.

 „Hai, deschideți porțile

Unul câte unul

Să primiți colinda mea

C-a venit Crăciunul.

La casa cu omul bun, ler şi iară ler

A venit Sfântul Crăciun, ler şi iar ler

Şi v-a face o minune, ler şi iară ler

Lumea să fie mai bună, ler şi iar ler”, sunt versurile cu care moldoveanul a ajuns din nou la inimile ascultătorilor săi.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Oleg Spinu (@oleg.spinu.7)

Oleg și-a pus în valoare calitățile vocale și într-o altă compoziție muzicală cu tematică de Crăciun, intitulată: „Tu ești pomul meu de Crăciun”. Artistul i-a surprins pe unii dintre internauți cu interpretarea sa.

„Frumos, însă e altă voce ...nu pe care o cunoaștem noi!”, i-a scris un utilizator pe Instagram.

„Foarte frumos! Fantastic!”, „Bravooo, Oleg! Foarte frumos!”, „Felicitări, succes pe mai departe!”, „Frumos colind!”, au curs comentariile.

Oleg Spînu, pe podium în marea finală Românii au talent 2023

Oleg a ajuns la inimile a milioane de români după ce a participat la Românii au talent în 2023 și tot pe scena celui mai iubit show de divertisment a primit și propunerea de a cânta alături de Andra.

„Doamne cât de frumos a fost! Muzica este în ADN-ul tău. Mă bucur că voi cânta cu tine! Ești extraordinar! Te felicit din toată inima mea”, i-a spus Andra imediat după prestația din marea finală.

Oleg Spînu vine din Republica Moldova și este singurul artist din familie. Adolescentul cântă la vioară, chitară, fluier, saxofon, dar și cu vocea.

Timbrul său cald și bucuria cu care cântă i-au adus fani din toată Moldova, dar și din România. Oleg este adesea chemat la petreceri private ca invitat special. La Românii au talent a venit ca să arate lumii că este un om bun și un „doctor al sufletului” prin muzica sa. Moldoveanul învață la Colegiul de muzică Ștefan Neaga, alături de mulți copii talentați.

Fotografii: Instagram Oleg Spînu/ arhivă PRO TV/ capturi Youtube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni