• PRO TV
  • Actorul principal din filmul de Oscar ”Parasite” s-a sinucis la 48 de ani. Cum l-a găsit poliția și ce bilet i-a lăsat soției

Actorul principal din filmul de Oscar ”Parasite” s-a sinucis la 48 de ani. Cum l-a găsit poliția și ce bilet i-a lăsat soției

Actorul principal din filmul de Oscar ”Parasite” s-a sinucis la 48 de ani. Cum l-a găsit poliția și ce bilet i-a lăsat soției

Lee Sun-kyu, un remarcabil actor sud-coreean, care a devenit faimos datorită rolului principal din filmul de Oscar ”Parasite” a fost găsit decedat la vârsta de 48 de ani.

Lee Sun-kyun a fost găsit în mașina lui, miercuri dimineața, într-o parcare din Seul. Soția lui, Jeon Hye-jin, actriță și fostă concurentă la Miss Korea, a sunat la poliție după ce a găsit biletul de adio.
Lee era investigat de autorități în urma acuzațiilor pentru consum de marijuana și un praf care, conform barmaniței care l-a turnat, era ketamină. Drogurile, după cum spune barmanița, erau consumate la ea acasă.

Aparițiile sale la secție pentru interogatoriu au fost discutate pe larg în presă până când, pe 23 decembrie, avocatul lui a cerut ca orice altă întrebare să fie pusă în privat.
Lee a insistat că nu a luat droguri ilegale și a trecut cu bine teste toxicologice: acesta cerea, chiar înainte să moară, un test cu detectorul de minciuni, pentru a demonstra că femeia - cunoscută drept ”A” - nu spune adevărul. Actorul mai spunea că încearcă să-l șantejeze și chiar a înaintat o plângere în acest sens.

Coreea de Sud, ca multe țări asiatice, are o legislație strictă în privința consumului de droguri.

Actorul a fost descoperit fără viață, alături de niște brichete de cărbune, în mașina lui, aproape de parcul Waryong. Poliția a fost alertată de soția lui, după ce a găsit biletul de rămas bun pe care acesta i-l scrisese.

Foto; Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni