• PRO TV
  • Cu cine va petrecere Viviana sărbătorile de Crăciun, după despărțirea de George Burcea: „Singură până într-un punct”

Cu cine va petrecere Viviana sărbătorile de Crăciun, după despărțirea de George Burcea: „Singură până într-un punct”

Cu cine va petrecere Viviana sărbătorile de Crăciun, după despărțirea de George Burcea: „Singură până într-un punct”

Viviana Sposub va face sărbătorile fără George Burcea, cel puțin acest lucru a lăsat să se înțeleagă. Fosta asistentă de televiziune nu pierde vremea și se bucură din plin de tot ceea ce i se oferă.

 

Gallery

​Viviana Sposub a plecat departe de România, pentru a petrece sărbătorile de iarnă. Fosta concurentă de la „Ferma vedetelor” se bucură de soare și de tot ceea ce o face fericită.

Viviana Sposub serbează Crăciunul în America

Vedeta a mărturisit că, de Crăciun, va pleca într-o vacanță mai lungă, după o perioadă încărcată din punct de vedere profesional. Aceasta va fi plecată din țară aproximativ o lună, tocmai în Statele Unite ale Americii.

„De câțiva ani, obișnuiesc să plec de sărbători, pentru că, oricum, petrec timp cu familia, acasă, pe tot parcursul anului. De obicei, alegem de sărbători să plecăm undeva. Anul acesta cred că este primul an în care plec singură. Singură până într-un punct”, a spus Viviana, conform Ego, lăsând loc interpretărilor.

Viviana Sposub nu fuge de singurătate

Chiar dacă nu a confirmat dacă s-a împăcat sau nu cu George Burcea, Viviana a recunoscut că se simte bine și singură, putând să meargă să mănânce sau să călătorească pe cont propriu. Aceasta a recunoscut că, la început, se temea de ideea de singurătate, însă a înțeles că nu este ceva atât de înfiorător și chiar îi poate aduce multe beneficii.

„În ultimul timp, cred că sunt foarte bine. Este OK să merg să mănânc singură, să călătoresc cu avionul singură, să vin la evenimente singură. Peste tot te poți întâlni cu oameni frumoși și aici am întâlnit o mulțime de prieteni, dar mi-am făcut și prieteni noi. Mă simt bine și singură!”, a dezvăluit aceasta, pentru aceeași sursă.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni