• PRO TV
  • Silviu Prigoană îl face praf pe Irinel Columbeanu: „Dacă făcea ca mine, nu mai cerşea azi milă!”. Ce pensie are acum omul de afaceri

Silviu Prigoană îl face praf pe Irinel Columbeanu: „Dacă făcea ca mine, nu mai cerşea azi milă!”. Ce pensie are acum omul de afaceri

Silviu Prigoană îl face praf pe Irinel Columbeanu: „Dacă făcea ca mine, nu mai cerşea azi milă!”. Ce pensie are acum omul de afaceri

Vestea că Irinel Columbeanu, fostul milionar de la Izvorani, locuiește astăzi la azilul de bătrăni și are probleme financiare foarte mari a ajuns și la urechile lui Silviu Prigoană. Acesta a dezvăluit ce pensie are și i-a transmis ex-soțului Monicăi Gabor un mesaj dur.

Gallery

​Silviu Prigoană s-a pensionat în anul 2019, iar atunci a declarat că are un venit lunar de 35.000 de lei, echivalentul a 7.000 de euro. La câțiva ani după, omul de afaceri a spus în mod public faptul că pensia i-a fost redusă, ajungând astfel să primească în fiecare lună suma de 30.000 de lei.

Lucrurile nu au rămas, însă, așa. În cadrul podcastului realizat de Viorel Grigoroiu, Silviu Prigoană a menționat, printre altele, că astăzi poștașul îi aduce la ușă pensia de 11.000 de euro.

„Eu iau 11.000 de euro la acest moment, în mână. Banii îi aduce poștașul la ușă, nu se pun pe card. Îmi dă din ăia de 500 așa, bancnote mari! Eu mi-am asigurat bătrânețea! Am fost deștept, nu prost, cum a zis Monica Tatoiu! Eu acum trăiesc doar din banii din pensie. Nu mai am vreo afacere, gata!”, a declarat omul de afaceri, în podcast-ul lui Viorel Grigoroiu.

Cât despre situația lui irinel Columbeanu, Silviu Prigoană a susținut: „Ești milionar la tinerețe, dar nu știi cum te duce viața. De aceea în viață trebuie să fii prevăzător. Dacă făcea ca mine, și măcar 4.000-5.000 de euro dădea pe lună la stat, atunci când avea, acum nu mai ajungea pe drumuri, la mila altora, să facă chetă și să se roage de lume pentru bani”.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni