• PRO TV
  • Adelina Pestrițu a plecat în vacanță. Ce locație de vis a ales vedeta, pentru a sărbători Crăciunul: „Destinația mea preferată”

Adelina Pestrițu a plecat în vacanță. Ce locație de vis a ales vedeta, pentru a sărbători Crăciunul: „Destinația mea preferată”

Adelina Pestrițu a plecat în vacanță. Ce locație de vis a ales vedeta, pentru a sărbători Crăciunul: „Destinația mea preferată”

Adelina Pestrițu a plecat în vacanță, într-o destinație care a cucerit-o definitiv. Fosta prezentatoare TV radiază de fericire și așteaptă cu sufletul la gură să aterizeze.

Gallery

Adelina Pestrițu nu poate sta departe de Laponia, așa că, pentru al treilea an la rând, va merge în țara lui Moș Crăciun. Vedeta și-a convins soțul să respecte experiența și în anul 2023.

Adelina Pestrițu, al treilea Crăciun petrecut în Laponia

În ultimele zile, pe contul ei de Instagram, Adelina Pestrițu mărturisea că își dorește foarte mult să plece, din nou, în Laponia, doar că trebuie să își convingă soțul. În cele din urmă, a reușit să îl convingă și, în această dimineață, s-a urcat în „avionul lui Moș Crăciun”, așa cum ea l-a numit.

Mai mult decât atât, de această dată, Adelina și-a dorit să experimenteze ceva nou, dar nu a vrut să spună despre ce este vorba, arătând totul la momentul potrivit.

„DAAA! E adevarat! ☃️☃️☃️ Laponia, din nou!!! Am reusit sa-l conving pe Virgil sa mergem si al 3 lea an in Laponia, destinatia mea preferata pentru Sarbatorile de Iarna!☃️☃️ Asa ca maine dimineata ne imbarcam si pornim din nou spre Polul Nord, intr-o aventura cu multe grade -. De data asta experienta va fi diferita. O sa va arat pe parcurs de ce”, a scris aceasta, pe contul ei de Instagram.

Fiica ei s-a întâlnit cu Moș Crăciun

Anul trecut, când au mers pentru a doua oară în Laponia, Adelina Pestrițu a povestit cât de frumoasă a fost întâlnirea fiicei sale cu Moș Crăciun. Micuța era mai mult decât entuziasmată, deoarece se afla acasă la cel care i-a adus mereu cele mai frumoase cadouri.

„Dacă noi am fost extrem de entuziasmați, Zeny este în extaz. Ajunși pe teritoriul Moșului Crăciun am coborât din mașina-transport privat și am fost preluați de un elf. În pădure, pe întuneric, unde mai zăreai câte un felinar aprins, în zăpadă stânga-dreapta, am fost conduși de micul elf la Moș Crăciun, care ne aștepta la poarta înaltă din lemn, cu felinarul aprins, în mână.

Cânta și ne zâmbea larg, Zeny s-a oprit și s-a uitat lung la el și parcă nu-i venea să creadă că e real ceea ce vede. Moșul a luat-o de mânuță și au început să meargă pe drumul din pădure plin ochi cu zăpadă și copaci cu crengile lăsate de la atâta ninsoare. Îi aștepta o sanie trasă de un ren. Era chiar Rudolf, cel cu nasul roșu. Rudolf și un elf”, a povestit Adelina.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni